29 / 03 / 2024

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.



Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve katkılarla adından söz ettiren ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, büyüme strateji doğrultusunda taşındığı yeni ofisinin resmi açılışını 4 Temmuz günü gerçekleştirdi. 


En modern teknolojilerle donatılan 450 metrekarelik yeni ofisinde, genel müdürlük bünyesinde  yer alan 18 kişilik kadrosu ile daha yüksek kalitede hizmet vermeye devam edecek. Ofis içinde müşteri destek birimi ve broker eğitim biriminin yanı sıra ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürlüğü de yer alıyor. 


Türkiye’nin en genç gayrimenkul şirketlerinden biri olmasına rağmen birçok şehirde 50’ye yakın ofisi bulunan ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke genelinde büyümeye devam ediyor. Yeni ofisle birlikte teknolojik olarak da en üst sınıfa terfi eden firma, özellikle zaman yönetimi konusunda büyük avantaj elde etmiş oldu. 


Açılış nedeniyle düzenlenen organizasyonda bir konuşma yapan ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu “Ciddi bir yatırımla oluşturduğumuz ERA Gayrimenkul Türkiye merkez ofisi gerek iş birimlerimizin kendi arasında, gerekse iş ortaklarımızla şirketimiz arasında güçlü bir sinerji yaratacak ve çalışanlarımıza modern, keyifli bir çalışma ortamı sunacak. Bu durum hizmet kalitemize, performansımıza ve verimliliğimize çok önemli katkılarda bulunacak. Bizim için asıl olan hizmet kalitemizi ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmek ve bu alandaki çıtayı daima daha yükseğe taşımaktır. Dolayısıyla hem firmamıza hem de sektörümüze yaptığımız yatırımlarımızı aksatmadan sürdüreceğiz” dedi. 


Gayrimenkul sektöründen davetlilerin ve ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Tansa Mermerci Ekşioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, Genel Müdür Özhan Atalay’ın yanı sıra UFRAD Genel Başkanı Mustafa Aydın gibi sektörün duayen isimlerinin katıldığı açılış töreni katılımcılar için bir network fırsatı da sunmuş oldu. 

Türkiye gayrimenkul sektörünün genç oyuncularından olmasına rağmen kurulduğu günden beri sektöre yüksek katma değer yaratan ERA Gayrimenkul Türkiye’nin sektöre getirdiği yenilikler arasında eğitim birimi olan ERA Real Estate Gayrimenkul Akademisi de bulunuyor. Firmanın kendi brokerlarını yetiştirerek sektörün temel sorunu olan kalifiye ve eğitimli iş gücü problemine çözüm sunak adına başlattığı akademi de başarılı olan brokerlara verdiği sertifikanın Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) onayı da bulunuyor.



Geri Dön