26 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.



ERA Gayrimenkul Türkiye’nin güneydeki üçüncü ofisi Mersin’de 18 Şubat tarihinde açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın açılışını birlikte gerçekleştirdiği ‘ERA Form Mersin’,  240 metrekare alanda 17 gayrimenkul danışmanıyla hizmet vermeye başladı. ‘ERA Form Mersin’, Yenişehir’de müşterilerine hizmet verecek.


2016 yılını yüzde 70 büyüme ve 47 ofisle kapatan Era Gayrimenkul Türkiye, franchise ofis sayısına bir yenisini daha ekledi. Antalya’da geçtiğimiz aylarda ikinci ofisini açan ERA’nın güneydeki üçüncü franchise ofisi Mersin Yenişehir’de 18 Şubat tarihinde açıldı. Açılışını Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye koordinatörü Mustafa Baygan’ın gerçekleştirdiği ‘ERA Form Mersin’ il merkezinde bulunan dört merkez ilçeden biri olan Yenişehir’de 240 metrekare alanda ve 17 gayrimenkul danışmanıyla hizmet vermeye başladı.


Zeki Kılıçdoğan, Yusuf Doğdu ve Hüsnü Güneri’nin ortaklığında kurulan ‘ERA Form Mersin’ lokasyon olarak gerek konut gerekse işyeri açısından oldukça tercih edilen Yenişehir ulaşım sıkıntısı olmayan bir konumda bulunuyor. 


Yenişehir’in Mersin’inin cazibe alanlarından biri olduğunu belirten ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, bölgenin konut fiyatlarının yıllara göre ortalama yüzde 17-20 aralığında, işyeri fiyatlarının ise yüzde 20-22 aralığında yatırımcıya kazanç sağladığını belirtti.

Anadolu’nun her yerine profesyonel gayrimenkul danışmanlığı anlayışını taşımayı hedeflediklerini vurgulayan Baygan “Yenişehir’in Pozcu semti üst düzey konumdaki bürokratların tercih ettiği bir konumda bulunuyor” dedi.  

Metrekaresi 2 bin TL’den başlıyor…

Mersin’de ulaşım sıkıntısı olmayan bir lokasyonda ofislerini hizmete sunduklarını belirten ‘ERA Form Mersin’ ofisi sahiplerinden Hüsnü Güneri ise “Yenişehir’de Sahil şeridinin uzun olması, kafe bar, restoran ve lüks konutların varlığı bölgede konut ve işyeri yatırımında yüksek kar sağlıyor. 


Bölge, işyerlerinin ve konutların dar bir alana sıkışmış olması nedeniyle alıcı ve satıcı yoğunluğunun olduğu bir konumda bulunuyor. Mersin’in akşam saatlerinde hareketliliğin yoğun olduğu yerlerinin başında gelen Yenişehir’de konut satış fiyatları m2 bazında 2.000-3.500 TL, işyeri fiyatları 6.000-15.000 TL aralığında değişiyor. Konut kiraları ise 800-3.000 TL aralığında bulunuyor” dedi.



Geri Dön