25 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

Avrupa ve Anadolu yakasındaki iki seminerle kazanmanın formülünü verecek ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine İstanbul'la devam ediyor.



ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi aralıksız sürdürdüğü seminerlerle girişimci adaylarına gayrimenkulde kazancın püf noktalarını anlatacak.  ERA Türkiye’nin gayrimenkul danışmanları ve broker'lara yönelik seminerleri İstanbul’da Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası’nda iki ayrı etkinlik şeklinde gerçekleşecek.


Gayrimenkulde yüksek kazanç garantisiyle kendi işinin patronu olmak isteyen herkese kazancın yolunu gösterecek olan ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün kurumsallaşması ve gayrimenkul danışmanlarına güvenin artması için çalışmalarına devam ediyor.


Dünyada ve Türkiye’de ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul sektöründe uzmanlaşmak isteyen girişimci adaylarına yönelik franchise seminerleriyle eğitime aralıksız destek veren ERA Gayrimenkul Türkiye, bugüne kadar devam ettirdiği eğitim seminerlerini İstanbul ayağıyla sürdürüyor. İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’nda gerçekleşecek seminerler, ücretsiz olarak verilecek. 


Gayrimenkul sektörü ve 'ERA Gayrimenkul Franchise Sistemi' ile ilgili detaylı bilgilerin anlatılacağı seminerlerde ERA Ailesi’ne katılmanın ayrıcalıkları da paylaşılacak. 23 Ağustos Salı günü Taksim Point Otel ve 25 Ağustos Perşembe günü Bostancı Dedeman Otel’de gerçekleşecek olan seminerlerin başlama saati ise 19:00.  ERA'nın bundan sonraki durağı 31 Ağustos Çarşamba  İzmir  Swissotel ve 6 Eylül Salı  Ankara  Anadolu Down Town Otel.


ERA Gayrimenkul Türkiye, Ağustos ayı içinde 11 Ağustos'ta Bursa Crowne Plaza ve 16 Ağustos'ta Antalya Akra Barut Otel'de eğitim seminerlerine imza atmıştı.



Geri Dön