28 / 03 / 2024

ERA KAYA en çok işlem yapan ofis oldu!

ERA KAYA en çok işlem yapan ofis oldu!

ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor. ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor.



ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor.  ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor. 


Franchise ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam eden ERA Türkiye’nin ofisleri başarılı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. ERA Türkiye Gayrimenkul danışmanlığının bir üyesi olarak en çok işlem yapan danışmanlarından biri olan ERA Kaya Gayrimenkul Danışmanı Ali Osman Şadoğlu, Kurtköy-Pendik bölgesinde gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmetlerine devam ediyor. 


İnşaat sektörünün içerisinde büyümüş ve bu konuda uzmanlaşmış bir gayrimenkul danışmanı olan Ali Osman Şadoğlu, 2003 yılından itibaren Kurtköy Bölgesinde satılık ve kiralık portföyleriyle tüm gayrimenkul ihtiyaçlarını karşılıyor. 2013 Eylül ayında Uluslararası ERA Markasına katılan  Ali Osman Şadoğlu, profesyonel hizmet anlayışını kurumsal bir yapıda müşterilerine güven ve şeffaf bir şekilde sunmaya devam ediyor.


Ali Osman Şadoğlu, İstanbul'un Kurtköy ve Pendik bölgesinin emlak piyasasının en hızlı yükselen ilçelerden biri olduğunu belirterek ERA Kaya ofisinin Kurtköy bölgesinde özellikle en çok işlem yapan gayrimenkul danışmanlığı ofisi olması ile yatırımcıların nitelikli ve uzman gayrimenkul danışmanına olan inancının bir göstergesi olduğunu dile getirdi.



ERA Türkiye ailesinde  olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Şadoğlu, ERA KAYA ofisleri ile Kurtköy-Pendik bölgesinde fark yaratarak güçlü bir ofis olma yolunda ilerlediklerini iletti.



Geri Dön