16 / 04 / 2024

Era Türkiye 2014'te 200 yeni ofis açmayı planlıyor!

Era Türkiye 2014'te 200 yeni ofis açmayı planlıyor!

Türkiye genelinde 4 şehirde 22 bayiliği bulunan Era Türkiye, 2014'te 200 ofise ulaşmayı planlıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu da yeni yıla pozitif baktıklarını söyledi...




ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2013 yılının gayrimenkul bazında beklentilerin üzerinde geçtiğini söyledi. 2013 yılmda süren 2B, Mütekabiliyet ve Kentsel Dönüşüm'ün sektöre olumlu yansıdığını ifade etti. Era olarak da yeni yatırımlarla büyüdüklerini ifade eden Ekşioğlu "2013 yılı bizim için de yeni ofislerimizle tuzla büyüdüğümüz bir sene oldu. ERA'nın farklı yanlarım ve kültürünü oluşturmak için attığımız ilk adımların sağlam geri dönüşlerini aldığımız için umutluyuz. Önümüzdeki ay içinde yeni franchise yatırımcılarımızın da aramıza katılmasıyla 2014'te pozitif ve güvenle bakıyoruz" dedi. 


DÖRT ŞEHİRDE 22 BAYİLİK AÇTIK 


Türkiye genelinde bir senede İstanbul, izmir,  Ankara  ve Aydın olmak üzere 4 şehirde 22 bayiliği hayata geçirdiklerini anlatan Ekşioğlu şöyle devam etti: "2014 yılında daha hızlı bir büyüme ön görerek birkaç yıl içinde 200 ofise ulaşmayı ve Türkiye genelinde franchising sistemiyle yeni ofisler açmayı hedefliyoruz. Franchise alanında yapılan yatırımlarda en hızlı geri dönüş sağlanabilen gayrimenkul danışmanlığı sektöründe girişimcilerimize, iş kurmaları ve yürütmeleri konusunda sürekli destek veriyoruz. En kritik konu olan yetişmiş işgücü sağlanması için, tecrübeli uzmanlar tarafından mesleki eğitimler verdiğimiz, kendi merkezimiz olan ERA Akademi'yi kurduk. 


Bu girişim sektörün ihtiyacı olan eğitimli gayrimenkul danışmanı kazandırılmasında önemli bir gelişmedir. Hatta ilk eğitimleri ücretsiz olarak veriyoruz. Ayrıca sistemimize giren ofislerimizi geniş portföy ağı olanağı, ulusal ve uluslararası bilgi ağından yararlanma imkanı, entegre pazarlama, finansal, hukuki ve teknolojik altyapı desteği gibi özel ayrıcalıklarla iş hayatlarında sürekli destekliyoruz." 


DANIŞMANLIK ÖNEM KAZANDI 


Gayrimenkul danışmanlığının da luzla ilerleyen sektörde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Ekşioğlu "Türkiye'de girişimcilik yapmak isteyen her 10 kişiden biri, franchise sistemiyle iş kurmak istiyor. Özellikle markanın gücünü fark eden Anadolu'daki girişimciler, bayilik ya da franchise yoluyla bir marka şemsiyesi altında çalışmaya çok hevesli. Gayrimenkul danışmanlığı yapan şirketlerin oranı Amerika'da ve Avrupa'ya kıyasla çok geride. Hem sektörü iyileştirmek hem de bu oranları daha yüksek bir seviyeye taşımak için franchise ağımız ile sektöre katma değer kazandırmaya çalışıyoruz" diye konuştu. 



Star İletişim Teknoloji Emlak 


Geri Dön