19 / 04 / 2024

ERA Türkiye Bayim Olur Musun Markalı Bayilik Fuarı’na katılacak!

ERA Türkiye Bayim Olur Musun Markalı Bayilik Fuarı’na katılacak!

Türkiye’nin en büyük franchising ve bayilik fuarı olan Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na bu yıl ERA Türkiye damgasını vuracak. Fuar, ilk kez bir gayrimenkul markasının sponsorluğunda gerçekleştirilecek...



Bu yıl 11.’si düzenlenen Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın ana sponsorluğunu üstlenen ERA Türkiye, gayrimenkul sektöründe dünyanın en hızlı büyüyen lider markalarından biri. Getirdiği yeni uygulamalar, güvene ve şeffaflığa dayalı çalışma modelleri ile emlak sektörünün kodlarını değiştiren ERA Türkiye E-109 nolu standında ve 6-7. holdeki ERA Türkiye Seminer Alanı’nda girişimcilerle bir araya gelecek. Sektördeki anlayışını ve iddiasını fuara da taşımaya hazırlanan ERA Türkiye, az sermaye ile kazandıran ve prestijli bir iş kurmak isteyen girişimcilere yatırım imkânlarını anlatırken, fuar boyunca özel kampanyalar, seminerler ve etkinliklerle girişimcilere ışık tutacak.


Gıda, emlak, mücevher, aksesuar, kafe, restoran, kozmetik, kuru temizleme, araç temizliği, teknoloji, marketler, bebek ürünleri, oyuncak, hizmet, mağazacılık, tekstil, hazır giyim, eğitim, züccaciye, mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren bayilik, distribütörlük ve franchise veren markaların yer alacağı 11. Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 12 – 15 Eylül tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.


Geçen yıl 300 katılımcının yer aldığı ve 20 bin girişimcinin ziyaret ettiği fuarın, bu yıl da kazançlı ve prestijli markalarla çalışmak isteyen yatırımcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor.





Geri Dön