24 / 04 / 2024

Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı!

Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Erasta Fethiye AVM, bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olarak, Fethiyelilere yeni bir yaşam alanı sunuyor. Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı.



Toplumun ve çevrenin ihtiyacına uygun gayrimenkul projeleri üretmeyi ilke edinen Eroğlu Gayrimenkul, hayata geçirdiği ticari projelere bir yenisini daha ekledi. Antalya’nın ardından Erasta Alışveriş Merkezi zincirinin ikinci halkası Erasta Fethiye de, Fethiyelilere “merhaba “ dedi.

 

Fethiye’nin ilk ve tek alışverişi merkezi olan Erasta Fethiye, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatci, Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu ve çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle kapılarını açtı.

 

“Erasta Fethiye, Fethiye’nin ekonomik gelişmesine ivme kazandıracak”

 

Erasta Fethiye’nin açılış töreninde bir konuşma yapan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Fethiye halkına Erasta AVM’yi kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Eroğlu Holding olarak, tekstil ve perakende sektörlerinde edindiğimiz deneyimi arkamıza alarak girdiğimiz gayrimenkul sektöründe çok önemli projelere imza atıyoruz.  80 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz Erasta Fethiye’nin, bölgeye yeni bir soluk ve ekonomik gelişmesine ivme kazandıracağına inanıyorum.”

 

Erasta Fethiye’nin, bölgenin ilk ve tek AVM projesi olduğuna dikkat çeken Nurettin Eroğlu, “Doğaya ve çevreye uyumlu bir şekilde tasarladığımız, her kesimden insanın alışveriş ihtiyacını karşılayacak olan Erasta Fethiye, hem Fethiyeliler hem de buraya gelen turistler için önemli bir yaşam alanı olacak.  Projemiz, bölgedeki alışveriş merkezine duyulan ihtiyacı karşılamanın yanı sıra turizmin yoğun olarak yaşandığı Fethiye’nin ekonomik kalkınmasına da katkı sağlayacak”   dedi.

 



Geri Dön