25 / 04 / 2024

Erbazlar Mobilya, Irak'a yarı mamül ürün satışını artırıyor!

 Erbazlar Mobilya, Irak'a yarı mamül ürün satışını artırıyor!

Irak'ta Türk müteahhitlerin üstlendiği inşaat projelerinde yer alan Erbazlar Mobilya, bu projelerin mobilya işlerini yapmanın yanı sıra yan mamul ürünlerle de pazarda yer alıyor. Erbazlar Mobilya, Irak'a yarı mamul ürün satışlarını artırıyor.



Irak'ta Türk müteahhitlerin üstlendiği inşaat projelerinde yer alan Erbazlar Mobilya, bu projelerin mobilya işlerini yapmanın yanı sıra yarı mamul ürünlerle de pazarda yer alıyor. Irak'a yan mamul ürün satışlarının giderek arttığını belirten Erbazlar Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Erbaz. Irak'ın yeniden yapılanmasına katkıda bulunan birçok Türk müteahhitle birlikte çalıştıklanm aktardı. Erbaz. "Ülkenin en sıkıntılı olduğu dönemlerde, 2004 yılının başmda dahi çalışmalanmız vardı" dedi. 


Irak'ta bilinen bir firma olduklarını söyleyen Erbazlar Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Erbaz, bu doğrultuda yarı mamul ürün satışlarında da artış kaydettiklerini ifade etti. Toplam cirolarının yüzde 20'lik bir kısmım ihracat gelirlerinden elde ettiklerini belirten Erbaz, ihracatlarını artırmak için yeni pazar arayışına odaklandıklarım söyledi. Detaylı pazar araştırmaları ile ihracatlarını geliştirmek için önemli bn- adım attıklarını anlatan Erbaz, "Böylece riskli bölgeleri belirliyor, hangi ürünümüzle hangi bölgeye gireceğimizi biliyoruz. Ülke seçiminde riskli olan bölgeleri eleyerek nokta atışı ihracat yapmak için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu. Türkiye'de 2013 salında 52 proje tamamladıkları bilgisini veren Yavuz Erbaz, "Yurtiçinde özellikle devlet kurumlarının, okulların, yurtların inşaatlarının yanı sıra büyük çaptaki projelere imza attık. Türkiye'de marka bilinirliğimiz bizi sektörde yükseklere taşıyor" dedi. 


Dünya Sektör Araştırması 


Geri Dön