19 / 04 / 2024

Erbeğ 1 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 1 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 1 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.



Erbeğ 1 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.


Erbeğ 1 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Tarımla ilgili her türlü konuda teknoloji, danışmanlık hizmetleri yürütmek, tarımsal proje yapmak, proje ve yatırımları taahhüt ve kontrol etmek b.Konusu ile ilgili faaliyetler için gerekli menkul, gayrimenkul, tesis, bağ, bahçe, arazi, sera, tarım teknolojileri kurmak, kullanmak, devir almak, devretmek, inşa etmek, almak ve satmak, kiralamak veya kiraya vermek, bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. c. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve diğer ilgili kurumlardan gerekli izinlerin alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, güneşten elektrik enerjisi üretmek için tesisler kurmak, elektrik enerjisi üretmek, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak ve bu ,işlerle ilgili inşaat ve tesis kurmak. d.Güneş ve rüzgar enerjisi ile ilgili her türlü yatırım işi yapmak,proje geliştirmek ve bunları satmak.


Erbeğ 1 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Döndü Sokak 1/3 



Geri Dön