25 / 04 / 2024

Erbek Nalburiye İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbek Nalburiye İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbek Nalburiye İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taner Erbek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gülay Sokak'ta kuruldu.



Erbek Nalburiye İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taner Erbek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Erbek Nalburiye İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşat taahhüt, hafriyat, nakliyat, altyapı ve üstyapı işleri; konut, işyeriticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde yollar, barj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri yapmak. c. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kuma iktisadi teşübbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tisasat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette karlırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. d. İnşaat işlerinde kullanılar her türlü demir, çelik, bakır çivi, alüminyum ve mamülleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım satımını yapmak. e. Her türlü nalburiye işi yapmak. ELEKTRİK a. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. 


Erbek Nalburiye İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gülay Sokak, No:3/A.


Geri Dön