25 / 04 / 2024

Ercan Ersin: Ataşehir 'de en büyük sorun imar meselesi!

Ercan Ersin: Ataşehir 'de en büyük sorun imar meselesi!

İkinci büyük sorunumuz ise Kurbağalıdere. Derenin ıslah edilip; üzerinin acil kapatılması lazım. Son yağmurlarda 100 kadar haneyi su bastı. İnanmayacaksınız bir evden tam 9 ton su çıktı...



Ataşehir Barbaros Mahallesi Muhtarı Ercan Ersin:

Mahallemiz, bir yandan Paladium, Ağaoğlu, Uphill Court, Varyap gibi 30-35 katlı plazaların, diğer yandan da 950 irtifa, 3 buçuk kat imar mecburiyeti arasında tezat bir görüntü sergileyen bir yer. En büyük sorunumuz imar. İmar şartları değişmediğinden hizmet de gelmiyor. Ataşehir Belediyesi 2 yıllık bir geçmişe sahip. çok iyi çalışıyorlar ama onlar da hizmet anlamında bir yere kadar yapabiliyor.

KURBAĞALIDERE KABUS

İkinci büyük sorunumuz ise Kurbağalıdere. Derenin ıslah edilip; üzerinin acil kapatılması lazım. Son yağmurlarda 100 kadar haneyi su bastı. İnanmayacaksınız bir evden tam 9 ton su çıktı. Büyük park olmaya uygun 2 alanımız var ama kimse bize yardımcı olmuyor. Ulaşımda da büyük sıkıntı yaşıyoruz. Ek otobüs ve minibüs seferleri istiyoruz. Son olarak da; mahallemde 600 kadar tapusuz gecekondu var. Bunlar da çözüm bekliyor.
Star

 


Geri Dön