28 / 03 / 2024

Ercan Saatçi Sabiha Gökçen'de iki dükkan açacak!

Ercan Saatçi Sabiha Gökçen'de iki dükkan açacak!

Pop müzik sanatçısı ve yapımcı Ercan Saatçi, kuru temizlemeciliğe başlıyor



Geçen hafta internette yayınlanan bir ses kaydı nedeniyle gündemden hiç düşmeyen Saatçi, temizlik sektörüne girmeye hazırlanıyor. Saatçi'nin yeni işinin merkezi ise Pendik'teki Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı...

Fenerium'a komşu
Bu ay Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan ve hâlâ tadilatları süren Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminalinde DL 1217 ve AL 515 adreslerinde iki dükkân açmaya hazırlanan Saatçi, kuru temizlemenin yanı sıra hediyelik eşya satmak için de kolları sıvadı.

Saatçi, Sabiha Gökçen'de lisanslı Fenerbahçe ürünlerinin satıldığı DL 1104 adresindeki Fenerium mağazasına da komşu oluyor. Ercan Saatçi geçen ay `Portes Gıda, Tekstil, Hediyelik Eşya' ile `Portdry Kuru Temizleme Tekstil' adlarında iki ayrı şirket kurdu. Saatçi'nin market ve hediyelik eşyacı olarak faaliyet gösterecek olan  dükkânı Port'es ve kuru temizlemeci Portdry'daki ortağı ise `Kedi Köpek İletişim' adlı bir reklam ajansı da bulunan Mustafa Önal...

Tekstile terbiye...
Saatçi'nin Portdry kuru temizlemecisi, İstanbul Ticaret Odası'nda `Tekstil Terbiye' meslek grubu altında, `Tekstil ve kürklerin yıkanması ve kuru temizlemesi' konusuyla kayıt altına alındı.  
 Müzik, film ve  reklam yapım şirketleri de olan Saatçi, bu sahadaki 4 girişimini 2007'de Saatçi Grup bünyesinde toplamıştı. Yeni şirketlerin de grup çatısı altına girmesi bekleniyor.
Serkan ARMAN/Milliyet


Geri Dön