25 / 04 / 2024

Erdal Tontu vefat etti!

Erdal Tontu vefat etti!

Antalya'da Catamaran Resort Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tontu, kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Tontu'nun cenazesi bugün Öğle namazını müteakip Muratpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Beldibi Mezarlığı'nda defnedilecek.




Antalya'nın tanınmış turizmcilerinden Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkan Yardımcısı Erdal Tontu, bugün öğle saatlerinde Antalya merkezde bulunan evinde kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından önce özel bir hastaneye ardından da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Erdal Tontu'ya stent takıldı. Bilinci yerine gelen Tontu, bir süre sonra yeni bir kriz daha geçirdi. Tontu, bu krizden sonra yapılan müdahalelere rağmen saat 15.30 sıralarında hayatını kaybetti.


Erdal Tontu'nun vefatı Antalya'da turizm ve iş dünyasında şok etkisi yarattı. AKTOB Başkan Yardımcılığı görevinin yanısıra AKTOB'un Kemer Temsilciliği görevinde de bulunan ve aynı zamanda Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclisi ile Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) üyesi olan Tontu'nun ölüm haberini alan yakınları ve iş dünyasının temsilcileri Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne akın etti.


AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleymanoğlu, büyük bir şok yaşadıklarını ve çok üzgün olduklarını belirterek, cenazesinin ne zaman kaldırılacağına ilişkin ise aile üyelerinin kararının beklendiğini kaydetti.


Erdal Tontu'nun cenazesi bugün (4 Ağustos 2014) Öğle namazını müteakip Muratpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Beldibi Mezarlığı'nda defnedilecek. Erdal Tontu için 6 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 19.00'da Beldibi Camii'nde mevlüt okutulacak.


Günhaber


Geri Dön