25 / 04 / 2024

Erdemir Grup AR-GE ile büyüyecek!

Erdemir Grup AR-GE ile büyüyecek!

Erdemir Grubu, beş yıllık bir stratejik plan oluşturdu. Grup, önümüzdeki dönemde inovasyon odaklı stratejik plan çizdi. Erdemir Grup ürün gamını arttırarak Ar-Ge ile büyümeyi planlıyor.



Bu çerçevede amaçlanan ise çelik kullanıcısı sektörlerin geliştirdiği yeni teknolojilere uygun yüksek katma değerli ürün gamını çeşitlendirmek ve Ar-Ge ve genel kaliteye yatırım yapmak. Yurtdışında satış ofisleri açmaya temmuz ayında Singapur ile başlayan Grubun diğer hedefi ise satış ofislerinin sayısının artırmak. 

Türkiye'de tüketilen yassı çeliğin yaklaşık yüzde 45'ini üreten, Peru'dan Tayland'a, Senegal'den Kanada'ya kadar birçok ülkeye ihracat yapan ERDEMİR Grubu, ürünlerini yurtdışında daha çok kullanıcının hizmetine sunmak için farklı ülkelerde de satış ofisleri açacak. Bu doğrultuda grubun ilk yurtdışı ofisi geçtiğimiz temmuz ayında Singapur'da hizmete girdi. ERDEMİR Grubu'nun 2020 yılı hedefleri arasında dünya klasmanında bir şirket haline gelmek ilk sırada yer alıyor. Beş yıllık bir stratejik plan oluşturan Grup, önümüzdeki dönemde çelik kullanıcısı sektörlerin geliştirdiği yeni teknolojilere uygun yüksek katma değerli ürün gamını çeşitlendirip, Ar-Ge ve genel kaliteye yatırım yapacak. 


Demir ve çelik fabrikaları 50'nci yılını kutlayacak 

1965 yılında Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde üretime başlayan ERDEMİR Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları TAŞ 2015'te 50'nci yaşını kutlayacak. ERDEMİR, kurulduğu günden bugüne gerçekleştirdiği modernizasyon ve kapasite artırma yatırımları ile bugün itibariyle 4 milyon tonun üzerinde ham çelik ve 5 milyon tonun üzerinde nihai ürün kapasitesi ile Türkiye ekonomisi katkı veriyor. 

ERDEMİR Grubu toplam varlıkları ve çalışan sayısı göz önünde bulundurulduğunda Türkiye'nin en büyük sanayi şirketleri arasında yer alıyor. 

Dünya


Geri Dön