20 / 04 / 2024

Erdemir'den Y kuşağına çevreci bina!

Erdemir'den Y kuşağına çevreci bina!

İsdemir ve Erdemir ile İSO 500 listesinde ilk 10 arasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul - Batı Alaşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.



İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yayınlanan "İlk 500" sıralamasında da iki şirketi İsdemir ve Erdemir ile ilk 10 arasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul - Batı Alaşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.


Erdemir Grubunun yeni genel merkez binasının açılışı için düzenlenen davete. OYAK Genel Müdürü Coşkun Ulusoy, Erdemir Yönelim Kurulu Başkanvekili Nihal Karadağ, OYAK Çimento ve Otomotiv Grubu Başkanı Celal Çağlar ile diğer grup şirketlerinin yöneticileri ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. 


Etkinlikle bir konuşma yapan Erdemir Gnıbu Yemelim Kurulu Başkanı Ali Fandır. "Önümüzdeki 5 yıllık süreçle, tüm paydaşları için maksimum seviyede değer üreten, itibar gören, ötmek alınan, çalışılmak istenen, üretilmeyeni üreten, yalnız günümüzün değil geleceğin ihtiyaçlarına çözümler geliştiren. dünya klasmda bir şirket olmayı hedefliyoruz. Bu bizim grubumuza, hissedarlanmıza, müşterilerimize, çalışanlanmıza, topluma, ülkemize olan sorumluluğumuzdur" dedi. 



Ortadoğu





Geri Dön