27 / 04 / 2024

Erden Timur, DIK Invest Gayrimenkulün yönetiminde!

Erden Timur, DIK Invest Gayrimenkulün yönetiminde!

Levent'te gerçekleştirdiği Nef 163 projesi ve gayrimenkul danışmanlığı hizmetleri ile bilinen Erden Timur, yeni kurulan DIK Invest Gayrimenkul ve Altyapı Geliştirme AŞ’de yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı



İstanbul Levent Büyükdere Caddesi’nde gerçekleştirdiği Nef 163 projesi ve gayrimenkul danışmanlığı hizmetleri ile bilinen Erden Timur, yeni kurulan DIK Invest Gayrimenkul ve Altyapı Geliştirme AŞ’de yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

DIK Invest Gayrimenkul Ve Altyapı Geliştirme AŞ ismi ile faaliyete geçen şirketin adresi Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza C Blok K 16 Levent olarak gösterilirken ana sözleşmenin imzalanması ve şirketin tescili 3 Kasım 2010 tarihinde gerçekleşti.

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin yönetim kurulu başkanlığını Musa Timur üstlenirken Selim Kuzu başkan yardımcısı, Erden Timur ve Tamer Akkılıç’ta yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.
Şirket, kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması, her türlü gayrimenkulün alım ve satımı, kiralanması ve kiraya verilmesi işletilmesi arazi seçimi satın alma pazarlıklarının yürütülmesi pazarlaması, satış hizmetleri verilmesi ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yerine getirecek.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön