19 / 03 / 2024

Erdoğan Bayraktar, Ali Soylu Kültür Merkezi açılışındaydı!

 Erdoğan Bayraktar, Ali Soylu Kültür Merkezi açılışındaydı!

Milli Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı'yken 30 Haziran 2000'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Soylu adına Hacı Bayram Camiisi yanında yaptırılan Gençlik ve Kültür Merkezi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katıldığı




Hacı Bektaşi Veli Camisi yanında İlim Yayma Cemiyeti ta­rafından oluşturulan Ali Soylu Gençlik Kültür Merkezi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanısıra, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak. Demokrat Parti Eski Genel Başkanlanndan Süleyman Soylu, milletvekilleri, İlim Yay­ma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün, Soylu ailesi ve davetli­lerin yoğun katılımıyla açıldı.



Hacı Bayram Veli Camii İmam Hatibi Hafız Ahmet Karali'nin Kuran-ı Kerim okumasıyla başlayan program, İlim Yayma Cemiyet Genel Başkanı Yusuf Tülün'ün yaptığı açı­lış konuşması ile devam etti. Tuluıı, Ali Soylu ile ilgili ola­rak duygularını davetlilere aktardı. Tülün, sözlerine şöyle devame tti:


Dünya yiğidinin ahiret yurduna giderken kalbimizde bıraktığı izlerin yad edilmesi çok güzel bir mühürle çok güzel bir gecede çok güzel bir etkinlikle gerçekleşti.


Tülün, İlim Yayma Cemiyeti'nin çalışmaları hakkında bilgi vererek merkezin kazandırılmasına emeği geçenleri kutladı. Daha sonra konuşmak üzere kürsüye çıkan Demokrat Parti'nin Eski Ge­nel Başkanlanndan ve Soylu'nun amcasının oğlu Süley­man Soylu da kazayı hatırladığında hala vücudunun tit­rediğini hissettiğini vurguladı.


Yenişafak


Geri Dön