25 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar TOKİ personeline veda etti!

Erdoğan Bayraktar TOKİ personeline veda etti!

12 Haziran 'da yapılacak genel seçimlerde seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar TOKİ, personeliyle vedalaştı



Genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar TOKİ, personeliyle vedalaştı. 12 Haziran 'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa eden Bayraktar, vedalaşmayı  TOKİ  Konferans Salonu 'nda gerçekleştirdi. Bayraktar,   veda konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“TOKİ 'de hep birlikte önemli işlere imza attık. Türkiye'de son 8.5 yılda konut üretiminde kentsel dönüşümde üstün bir gayretle çalıştık. Yaklaşık 60 milyon metrekare civarında inşaat yaptık, 500 bin konuta ulaştık. Bu gerçekten ciddi bir rakamdır. TOKİ, şu anda Türkiye 'nin en iyi notuna sahip kurum. Kuruluşumuz, sıfır borcu olan ve 'tıkır tıkır işleyen' bir kurumdur. Yol haritası bellidir. Bundan sonra da buradaki çalışmaların aynı başarılarla devam edeceğine inanıyorum. ” Program sonunda ise Bayraktar, tüm personelle tek tek tokalaşarak vedalaştı.


Geri Dön