28 / 03 / 2024

Erdoğan Bayraktar, TOKİ personeliyle iftarda buluştu!

Erdoğan Bayraktar, TOKİ personeliyle iftarda buluştu!

çevre ve şžehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ 'de düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Bayraktar, 8,5 yıl başkanlığını yaptığı kurumun personeli ile hasret giderdi



çevre ve şžehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar,  TOKİ  'de düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Bayraktar, 8,5 yıl başkanlığını yaptığı kurumun personeli ile hasret giderdi.

TOKİ 'nin Bilkent 'teki merkez binasında düzenlenen iftar programına Bakan Bayraktar ile birlikte çevre ve şžehircilik Bakanlığı Müsteşarı Ercan Tıraş, Müsteşar Yardımcısı Mehmet Ali Kahraman, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, TOBAşž Genel Müdürü Ferhat Ertürk, TOKİ başkan yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.


 
Bayraktar, TOKİ personeli tarafından ayakta alkışlanarak karşılandı. 8,5 yıl başkanlığını yaptığı kurumdan milletvekilliği seçimleri öncesi istifa ederek ayrılan Bayraktar 'ın iftar buluşmasında duygulu anlar yaşandı.
 
İftar programında açılış konuşması yapan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Bakan Bayraktar 'a iftar programına katılımından dolayı teşekkür etti. Karabel, iftara katılanların kadir gecesini, Ramazan Bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.


 
Bayraktar ise, yaptığı konuşmada TOKİ 'den övgüyle bahsetti ve başarının devam etmesi için nasihatlerde bulundu. “8,5 yıl beraber olduk, bu topluluk, bu gençler, bu ekip heyecanını hiç kaybetmedi ” diyen Bayraktar, büyük bir özveri içinde çalışıldığını ve 500 bin konut rakamının geçildiğini hatırlattı. TOKİ 'nin Türkiye 'de ve dünyada önemli bir marka olduğunu dile getiren Bayraktar, “Bugün ben sizin ağabeyiniz olarak Türkiye Cumhuriyeti 'nin Bakanı oldum. Sizin sayenizde. Yüzde 70 'i TOKİ sayesinde oldu. Biz TOKİ ile beraber olduk. Bundan sonra aynı aşk ve aynı gönül birliği içinde beraber olacağız. TOKİ bu hale kolay gelmedi. Türkiye 'deki diğer kurumlara da örnek oldu. Bu başarıyı kaybetmeyin. çekinmeyin, korkmayın, cesur olun, azimli olun. Evsizlere ev yapmaya, Türkiye 'ye hizmet etmeye devam edeceğiz. TOKİ 'nin mensubu olmaktan gurur duyacaksınız. Sizin çocuklarınız gurur duyacak. Bende gurur duyuyorum. Benim esas yerim TOKİ 'dir. Biz TOKİ 'de büyüdük ” dedi.
 
TOKİ HABER              

 


Geri Dön