26 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar'ın şahsi internet sitesi yayında!

Erdoğan Bayraktar'ın şahsi internet sitesi yayında!

Erdoğan Bayraktar'ın, kendi adına kurduğu şahsi internet sitesi www.erdoganbayraktar.com yayına girdi



Toplu Konut İdaresi'nin zaman zaman yaptığı sivri çıkışları ile tanınan başkanı Erdoğan Bayraktar'ın, kendi adına kurduğu şahsi internet sitesi www.erdoganbayraktar.com yayına girdi

Sitenin girişini oluşturan ana sayfada Bayraktar okuyucularına hitaben şu cümlelere yer verdi:

"Teknolojinin sunduğu bir imkân olan bu "sanal konut"la karşınıza çıkarken, öncelikle sizlerle doğrudan bir "hasbıhal" ortamı bulacağımı düşündüm. Bu anlamda, internette "şahsi sayfam" olarak açtığım bu "sanal konut", bir ömür emek verdiğim Türkiye'de halkımıza çağdaş, yaşanabilir ve her türlü imkâna sahip konutlar sunma gayretinde, çeşitli konulara bakış açımı yansıtan bir "mekân" olarak tasarlandı.
Sadece "konut ve kentleşme" konularında değil, bu alanlarla şu ya da bu yolla bağlantılı başka konularda da görüşlerimi sunduğum "metinler"le; her bir konutun bir köşesini süsleyen o çerçeveli fotoğrafları andırır biçimde yer verilen "fotoğraf albümü"yle; görüşlerinizi doğrudan aktarabileceğiniz "ziyaretçi defteri"yle ziyaretinize sunulan bu "sanal konut"a "hoş geldiniz" der, hepinize saygılarımı sunarım."

Bayraktar'ın kilometre taşları bu sitede

2002 yılının Aralık ayından itibaren  TOKİ  başkanlığını sürdüren Erdoğan Bayraktar'ın yayın hayatına atılan internet sitesi altı bölümden oluşuyor. Ana sayfada yer verilen ziyaretçi defterinden anlaşıldığına göre Erdoğan Bayraktar, uzmanlık alanı olan konut ve TOKİ hakkında kendisine yöneltilen sorulara cevap verecek.
Sitedeki bölümlerden ilki Bayraktar'ın hayat hikayesinin anlatıldığı Erdoğan Bayraktar kısmı. Burada Bayraktar'ın özel hayatı, önemli olaylar, eğitimi, bulunduğu görevler ve yazdığı kitaba yer veriliyor.

Sitedeki güncel yazılar kısmında Bayraktar'ın konut merkezinde gelişen konuların işlendiği 5 yazı bulunuyor. Yazılar 2007 ve 2008 tarihli. Yani son iki yıldan bu yana TOKİ Başkanı Bayraktar'ın yeni bir yazı yazmadığı görülüyor. Bir diğer bölüm olan Konuşma Metinleri ise Başkan Bayraktar'ın 2004 ile 2010 yılları arasında yaptığı birçok konuşmadan derlenmiş metinleri içeriyor. Fotoğraf albümü kısmı sayılmazsa sitenin en çok enerji harcanan bölümü de burası.

Fotoğraflar her şeyi anlatıyor

Sitenin en renkli ve Bayraktar'ın geçmişine dair birçok ipucunun yer aldığı yerse fotoğraf albümü. Bu bölümde TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın tüm özel hayatına vakıf olmak mümkün. 120 fotoğrafın yer aldığı bu kısım Erdoğan Bayraktar'ın annesinin dedesi Meşaih Hacı Ahmet Molla Ali oğlu ile başlıyor. Bayraktar'ın çocukluğu, ailesi, öğrencilik yılları, KİPTAŞ Genel Müdürlüğü sırasında zamanın İBB Recep Tayyip Erdoğan ile çekilen fotoğrafları yer alıyor. Hatta bu bölüm Bayraktar'ın hayatındaki Başbakan Erdoğan'ın ağırlığını görme açısından son derece önemli bir nokta.

Albümde Necmettin Erbakan ile çekilen fotoğraflara ve döneme ait birçok tanıdık simanın bulunduğu fotoğraflara da bol bol yer veriliyor. Başkan Bayraktar'ın KİPTAŞ Genel Müdürlüğü sırasındaki icraatlarına verdiği ağırlığın küçük bir kısmını dahi TOKİ başkanlığı sırasındaki icraatlarına görsel olarak yer vermemesi de gözden kaçmayan bir başka ayrıntı.

Bağlantılar bölümünde ise, Cumhurbaşkanlığı, TBMM, Başbakanlık ve ona bağlı olarak TOKİ'nin yanı sıra 17 bakanlığın resmi internet sitelerine link veriliyor.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön