19 / 03 / 2024

Erdoğan taşınınca komşularının ev fiyatlarının düşmesi bekleniyor!

Erdoğan taşınınca komşularının ev fiyatlarının düşmesi bekleniyor!

Erdoğan taşınınca komşularının ev fiyatlarının düşmesi bekleniyor. Erdoğan'ın Ankara Keçiören'deki Subayevleri Mahallesi'nden taşınma kararı almasıyla gözler çevredeki emlak piyasasına çevrildi. Emlakçılar Başbakan'a komşu olan dairelerin fiyatlarının düş



Habertürk Gazetesi'nden Arif Akdoğan'ın haberine göre Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Ankara’da 12 yıldır oturduğu Subayevleri Mahallesi’nde sevinç ve üzüntü bir arada yaşanıyor. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesine sevinen mahalle halkı, taşınma kararı alması ile üzüldü. Mahallenin muhtarı Remziye Erdoğan, “Yıllarca Sayın Başbakanımız sayesinde iyi hizmet aldık. Mahallemiz el üstünde tutuldu. İnşallah buradan taşınmaz ve mahallemizde kalır. Biz de Başbakan’dan sonra Cumhurbaşkanı ağırlayan mahalle oluruz” diye konuştu.


FİYATLAR DÜŞMEZ

Erdoğan’ın taşınması sonrası Keçiören’in bu en değerli mahallesinde emlak fiyatlarının izleyeceği seyir de merak konusu oldu. Subayevleri’nde 22 yıldır emlakçılık yapan Sevim Özgün ev fiyatlarının değişmeyeceğini belirterek, “Asla fiyatlarımız başbakan gitti diye değişmez. Biz her zaman değerli bir mahalleydik” dedi. 13 yıldır emlakçı Erdoğan Gönen ise “Aynı kalır; fiyatlar düşmez bizim mahallede. Erdoğan’ın oturduğu evin yanındaki evlerin fiyatı biraz düşer ama daha sonra eski haline gelir. Bizim mahallemiz Keçiören’in en değerli mahallesidir. Başbakan giderse üzülürüz. Ama bizim mahalle her zaman güzel” diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön