19 / 04 / 2024

Ergene Belediyesi'nin en büyük geliri arsa satışlarından!

Ergene Belediyesi'nin en büyük geliri arsa satışlarından!

Ergene Belediyesi'nin Ak Partili üyesi Gündoğan, Ergene Belediyesi'nin gelirinin en büyük bölümünün OSB'deki arsa satışından el edildiğini ifade etti.



Ergene Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. Ergene Belediyesi Ak Partili meclis üyeleri  toplantının ardından basın açıklaması yaptı.


Ergene Belediyesi'nin Ak Partili üyesi Selçuk Gündoğan, Ergene Belediyesi'nin gelirinin en büyük bölümünün organize sanayi bölgesindeki (OSB) arsa satışından el edildiğini ifade etti. 


Ergene Belediyesinin 96 milyon liralık gelirinin ne kadarının arsa satışından kaynaklanmasının sorulması üzerine de Gündoğan: "Paranın 45 milyon lirası arsa satışmdan elde edilen gelirdir. 18 milyonu İller Bankasından gelen paydır. 3 milyon 400 bin lira gibi bir fon geliri var." dedi.


"Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde Ergene Belediyesi'nin toplam 600 dönüm arazisi vardı." diyen Gündoğan, "Velimeşe Belediyesiyle birlikte Ergene Belediyesine intikal etti, bu yerler. Buranın tamamı OSB alanı içerisindedir. Bu arazinin de yaklaşık 180 — 200 milyon lira gibi talimini bir değeri var. Oralarda biliyorsunuz arsa fiyatları çok hızlı ilerlediği için gün geçtikçe de artış gösteriyor. şeklinde açıklama yaptı.


Avrupa Yakası 




Geri Dön