23 / 04 / 2024

Ergin Evler, Bursa'nın tarihi yaşatmayı hedefliyor!

Ergin Evler, Bursa'nın tarihi yaşatmayı hedefliyor!

Balat lokasyonuna adım atan ilk Lüks konut projesi olan Ergin Evler, Bursa'nın tarihi ve kültürel komşuluk mirasının yaşatılmasını hedefliyor. Mimar Osman Ergin, Biz konutlarımızda Bursa'nın bu tarihi yapısını koruyarak, günümüze uyarladık" dedi.



Satışı devam eden ergin Evler'in yeni etabında, 190 metrekareden 800 metrekareye kadar 62 daire ve 12 villa yer alıyor. Komşuluk ünitesi tabir edilen ortalama 30'ar ailelik parçaların, master plana göre bir araya gelmesi, projenin ayrıcalıkları arasında. Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki evlerden şehir merkezine ulaşım 15 dakika. Giizelyalı Feribot İskelesi'ne 10 dakika uzaklıkta ve çevre yolu bağlantısının yanı başında olan Ergin Evler, etrafı ağaçlarla ve doğal sınırlar ile çevrilmiş zengin bir panoramaya sahip. Projede dikey yapılaşma yerine yatay yapılaşmayı tercih ediyor. 


Mimar Osman Ergin, "Konut projemizde en önemli şey peyzaj. Bursalı olup da tarihi 2 katlı cumbalı evleri, bu evlerden oluşan mahalleleri ve buralardaki komşuluk ilişkilerini hatırlamayan yoktur. Biz konutlarımızda Bursa'nın bu tarihi yapısını koruyarak, günümüze uyarladık" dedi. 


Sabah Bursa 


Geri Dön