24 / 04 / 2024

Ergün Turan Batman'daki TOKİ inşaat çalışmalarını inceledi!

Ergün Turan Batman'daki TOKİ inşaat çalışmalarını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Batman'da yapımı devam eden emekliler TOKİ inşaat alanını, 15 bin kişilik stadyumu ve diğer çalışma alanlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Batman'da yapımı devam eden emekliler  TOKİ  inşaat alanını, 15 bin kişilik stadyumu ve diğer çalışma alanlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı. 


Burada açıklamalarda bulunan Turan, TOKİ olarak bölgede çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, inşaatlarda çok sayıda kişinin çalıştığını kaydetti. Turan, "Bu yapılarımız devletimizin devasal işleridir. Burada bu tür çalışmalar yapıldıkça insanlar başka yerlere göç etmeyecek ve burada kalacaklar. İnsanlarımız kira öder gibi konut sahibi yapmak en önemli görevimiz. Konuta erişmekte zorlanan dar gelirli ailelere destek olmaktır. Şu ana kadar 650 vatandaşımız TOKİ" de oturmaya başladı. 230 liradan başlayan taksitlerle TOKİ satışı yapıyoruz. Bu taksitler de eve taşındıktan sonra başlıyor. 

Bu şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 


Batman Doğuş


Geri Dön