26 / 04 / 2024

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine 12 bin kişi katıldı!

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine 12 bin kişi katıldı!

Erguvan İnşaat sektörde bir ilke imza atarak, düzenlediği anketlerle 12 bin kişiye "Nasıl proje isterdiniz'' sorusunu sordu. Anketlerde ve bölge halkından alınan taleplerde Erguvan Park ve Erguvan Premium isimlerinin öne çıktığını belirtildi.



İnşaat sektöründe artan rekabet firmaları fark yaratacak uygulamalar yapmaya yönlendiriyor. Zira birbiri ardımı geliştirilen projelerin varlığı başarılı olmak için tüketici taleplerine yönelik projelerin geliştirilmesini zorunlu kılıyor.  Kurtköy bölgesine yoğunlaşan Erguvan İnşaat da sektörde bir ilke imza atarak, düzenlediği anketlerle 12 bin kişiye "Nasıl proje isterdiniz'' sorusunu sordu. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Kurtköy'de planladıkları projenin konseptini belirlemek üzere buradaneolsun.com üzerinden ve müşteri veri tabanlarından tüketici taleplerini araştırdıklarını söylüyor. 


Yapılan anketlerde, tüketicilere, projenin adı, nasıl bir proje olması gerektiği, sosyal donatıları içinde nelerin yer alması gerektiği ve mimari konsepti konusunda sorular soruldu. Anketlerde ve bölge halkından alınan taleplerde Erguvan Park ve Erguvan Premium isimlerinin öne çıktığını belirten Maraşlı, 45 milyon TL'lik yatırımla yaklaşık 400 konutun yer aldığı yeni bir proje planlandığını söylüyor. Bölgede önümüzdeki 10 yıl içinde 30 bin beyaz yakalının yaşamasının öngörüldüğüne vurgu yapan Maraşlı, önümüzdeki dönemde topladıkları veriler çerçevesinde, bölgede başka projeler de geliştirmeyi planladıklarını belirtiyor.  Emre Maraşlı, Kurtköy'ün Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, üniversite kampüsleri nedeniyle Ataşehir gibi beyaz yakalı nüfusun arttığı bir bölge haline geldiğine dikkat çekiyor. 


Kurtköy'ün başta Arap yatırımcılar olmak üzere yabana yatırımcıların da ilgi gösterdiği bir bölge olduğuna işaret eden Maraşlı, "Havalimanına yakın bu bölgede geliştirilen sosyal tesisli projelere yabancı yatırımcılar yoğun ilgi gösteriyor. Bu durum da bölgenin gelişim potansiy elini tetikliyor" diyor. 


Ekonomist


Geri Dön