29 / 03 / 2024

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine yoğun ilgi!

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine yoğun ilgi!

Erguvan İnşaat, internet üstünden potansiyel kullanıcılara nasıl bir konseptte yaşamak istediklerini, ne tarz bir gayrimenkul projesi istediklerini soruyor.



TÜRKİYE'DE emlak ve yatırım konusunda, son yıllarda inanılmaz bir patlama yaşanıyor. Şehir içinden ormanlık alanlara, büyük oturma alanlarından iş yerlerine kadar birçok konut projesi herkesin dikkatine sunuluyor. Bir anda ülke o kadar çok projeyle tanıştı ki, farklı mekânlarda birbirini tekrar eden pazarlama modelleriyle kullanıma sunulan yapılar türedi. Bu bakış açısıyla diğerlerinden farklılaşmak isteyen yatırımcılar değişik yöntemler arıyorlar. 


Erguvan İnşaat, internet üstünden potansiyel kullanıcılara nasıl bir konseptte yaşamak istediklerini, ne tarz bir gayrimenkul projesi istediklerini soruyor. buradaneolsun.com adresini hayata geçiren Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı ve Genel Müdürü Emre Maraşlı, 45 günde bin 500 kişiden cevap almış. Kullanıcıların çoğunlukla 'home office' tarzı bir yaşam alanı istediğini dile getiren Maraşlı, daha önce hayata geçirdiği evlerin tersine müşterilerin balkonlu daireler istediğini dile getirdi. 


Yurt Gazetesi


Geri Dön