25 / 04 / 2024

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki 5. projesine müşteriler karar verecek!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki 5. projesine müşteriler karar verecek!

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. konut projesine başlamadan önce müşterilere internet üzerinden tercihlerini soracak. İnternette ortaya çıkacak tercihlere göre proje şekillendirilecek.



Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. konut projesine başlamadan önce müşterilere internet üzerinden tercihlerini soracak. İnternette ortaya çıkacak tercihlere göre proje şekillendirilecek. Erguvan İnşaat, Teknopark'a yakın arazideki yeni projesi için müşterilerine 'Burada ne olsun?' sorusunu yöneltecek. www. buradaneolsun.com internet sitesine gelen yanıtlar yeni projenin konseptini belirleyecek. İnternette yaşam alanı seçenekleri olarak da katılımcıların ferah daireler, ofis katları ve home-ofis rezidans arasında tercih yapması isteniyor. 


KOKTEYL DAVETİ 

Yarından itibaren başlayacak ankete katılanlar, projenin lansman kokteyline davet edilecek. Katılımcılar Erguvan Park, Erguvan Home, Erguvan Fiat ya da kendilerinin önereceği alternatif üzerinden projenin admı da oylayacak. Erguvan İnşaat Genel Müdürü Emre Maraşlı, arazinin konumunun müşterilerin talepleriyle bire bir örtüşmesi adına bu I uygulaB maya imza attıklarını açıkladı. 


Habertürk


Geri Dön