19 / 03 / 2024

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.



Erguvan İnşaat  Kurtköy’deki yeni projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.


Planlı ve hızlı gelişimi, sakin ve kaliteli bir yaşam sunması nedeniyle, İstanbul’un Anadolu yakasındaki Göktürk’ü olma yolunda ilerleyen Kurtköy, yeni ve iddialı bir projeye daha kavuşuyor. Erguvan İnşaat, 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği yeni projesini Eylül ayında lanse etmeye hazırlanıyor. Detayları Eylül ayında açıklanacak olan rezidans projesinin temeli atıldı. Erguvan İnşaat metrekaresi 3 bin 300 liradan başlayan fiyatlarla, Kurtköy’deki son projesi için ön talep sürecini başlattı. Erguvan İnşaat’ın bölgedeki 5. konut projesi olma özelliği taşıyan yeni proje, Teknopark’a yakınlığından dolayı kiralama garantisi de sunuyor. 


Detaylarına Müşterileri Karar Verdi


Erguvan İnşaat’ın Kurtköy’deki projesi nin detayları Ocak- Nisan 2016 dönemleri arasında gerçekleştirilen eğilim yoklamasında 12 bin kişinin katılımıyla belirlendi. Projenin sadece adı değil, mimari özellikleri, konut tipleri gibi pek çok özelliğine buradaneolsun.com üzerinden yapılan yoklama ile karar verildi.


Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı,  Ankara  Caddesi üzerinde yükselen yeni projenin üniversite öğrenci ve öğretim görevlileri, Teknopark çalışanları, havaalanı çalışanları gibi geniş ve önemli bir kitlenin ihtiyacına yöneleceğini söyledi. 


Kiralama Sıkıntısı Yaşamayacak


Erguvan İnşaat’ın Kurtköy’deki projesinin yer aldığı 10 dönümlük arazinin 5 kilometre yarıçapında 5 üniversite kampüsü ve 11 büyük firmanın genel merkezi bulunuyor. Ayrıca yeni etapları hayata geçmekte olan Teknopark’ta bine yakın teknoloji şirketi faaliyet gösteriyor. Emre Maraşlı, bu yönleriyle yeni projenin kiralama ve kiracı sıkıntısı yaşamayacağını anlattı. Maraşlı “Projenin şimdiden yatırımcısı da kiracı adayları da hazır” diye konuştu.


Bölgede Üretilen Konut Sayısı Talebe Yetişmeyecek


Yatırımcı için Kurtköy’de bugünkü fiyatların ve koşulların alım için en cazip döneminde olduğunu da anlatan Emre Maraşlı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kurtköy’de Teknopark da dahil olmak üzere 5 yıl içinde istihdam edilen insan sayısı 150 bine ulaşacak. Oysa şu anda proje aşamasında olan konutlar bile tamamlandığında en fazla 30 bin konut stoku oluşacak. Dolayısıyla halihazırdaki üretim konut talebine yetişemeyecek. 

Zaten şu anda bile Kurtköy’de konutların yatırımlarının değerlenme oranı İstanbul ortalamasının üzerinde. 5 yıl sonra iyi bir yatırım primine sahip olmak isteyenlerin bugün buradaki fırsatları kaçırmaması gerekiyor…”


Sabiha Gökçen’le Yolcu ve Çalışan Sayısı Artıyor


Sabiha Gökçen Havalimanı'nın büyümesi ve Teknopark’la müteahhitlerin ilgi gösterdiği bölge haline gelen Kurtköy'de araziler giderek azalıyor. Erguvan İnşaat’ın yeni projesindeki arazinin, bölgedeki son büyük ve imarlı arsa olması projenin önemini daha da artırıyor. 


Bölgede konumlanan Sabiha Gökçen havaalanı 12 milyon yolcu taşıyarak 55 bin kişiye iş veriyor.  2018'de açılacak ikinci pistle büyük uçaklara da iniş yapma hakkı sağlanacak. Böylece toplam istihdam 120 bine çıkacak, bunun en az 15 bini Kurtköy bölgesinde yaşayacak beyaz yakalılar oluşturacak.


erguvaninsaat.com/




Haber YeniBirlik Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Erguvan İnşaat Kurtköy'deki yeni projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor. Planlı ve hızlı gelişimi, sakin ve kaliteli bir yaşam sunması nedeniyle, istanbul'un Anadolu yakasındaki Göktürk'ü olma yolunda ilerleyen Kurtköy, yeni ve iddialı bir projeye daha kavuşuyor. Erguvan inşaaf ın bölgedeki 5. konut projesi olma özelliği taşıyan yeni proje, Teknopark'a yakınlığından dolayı kiralama garantisi de sunuyor. 



YeniBirlik



Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


PLANLI ve hızlı gelişimi, sakin ve kaliteli bir yaşam sunması nedeniyle, İstanbul'un Anadolu yakasındaki Göktürk'ü olma yolunda ilerleyen Kurtköy, yeni ve iddialı bir projeye daha kavuşuyor. Erguvan İnşaat, 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği yeni projesini Eylül ayında lanse etmeye hazırlanıyor. Detayları Eylül ayında açıklanacak olan rezidans projesinin temeli atıldı. Erguvan İnşaat metrekaresi 3 bin 300 liradan başlayan fiyatlarla, Kurtköy'deki son projesi için ön talep sürecini başlattı. Erguvan İnşaat'ın bölgedeki 5. konut projesi olma özelliği taşıyan yeni proje, Teknopark'a yakınlığından dolayı kiralama garantisi de sunuyor. 


Müşterileri karar verdi 

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesi nin detayları Ocak- Nisan 2016 dönemleri arasında gerçekleştirilen eğilim yoklamasında 12 bin kişinin katılımıyla belirlendi. Projenin sadece adı değil, mimari özellikleri, konut tipleri gibi pek çok özelliğine buradaneolsun.com üzerinden yapılan yoklama ile karar verildi. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, m Ankara Caddesi üzerinde yükselen yeni projenin üniversite öğrenci ve öğretim görevlileri, Teknopark çalışanları, havaalanı çalışanları gibi geniş ve önemli bir kitlenin ihtiyacına yöneleceğini söyledi. 


Milat


Geri Dön