29 / 03 / 2024

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesine 10 bin 620 kişiden katkı!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesine 10 bin 620 kişiden katkı!

Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, markalı konut projeleri alanında bir rekora gidiyor. Şirketin yeni projesine 10 bin 620 kişi katkıda bulundu.



Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, markalı konut projeleri alanında bir rekora gidiyor. Şirketin Teknopark’a yakın arazide yapacağı projesine 20 Ocak 2016 tarihine kadar 10 bin 620 kişi katkıda bulundu. Müşterilerinin isimden mimariye kadar her konudaki önerilerini alan Erguvan İnşaat, yeni projesini bu önerilere göre şekillendiriyor…


Günümüzde sosyal medyayı ve dijital platformları daha etkin kullanan markalı konut projeleri alanında bir rekor kırılıyor.  Erguvan İnşaat’ın Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde müşterileri arasında yaptığı eğilim yoklamasında katılım sayısı 10 bin adedi geçti. 20 Ocak 2016 sabahına kadar www.buradaneolsun.com’a girerek proje hakkında katkıda bulunanların sayısı 10 bin 622 adedi buldu. Böylece yaklaşık 250 konutluk projenin eğilim yoklamasına, konut sayısının 42 katı kadar katılım gerçekleşti. Özel sektörün gerçekleştirdiği konut projeleri açısından yeni bir rekoru ifade eden eğilim yoklaması, cevapları ve katılım hacmiyle Kurtköy’deki yatırımcılar için çeşitli ipuçlarını da sunuyor. Kurtköy’ün en fazla konut projesine sahip şirketi Erguvan İnşaat’ın Teknopark’a yakın arazide yapacağı özel proje için buradaneolsun.com sitesi üzerinden gerçekleştirdiği eğilim yoklaması 3 aydır devam ediyor. Eğilim yoklaması Şubat ayında sona erecek, projede lansmanın Mart ayı başlarında yapılması planlanıyor. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı,  şirketin www.buradaneolsun.com üzerinden gerçekleştirdiği interaktif iletişimin farklılığıyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:


Erguvan İnşaat ın Kurtköy deki projesine 10 bin 620 kişiden katkı!


Erguvan İnşaat’tan Katılımcılara Teşekkür


 “Bu yoklamanın sektörde tecrübesiz olarak algılanabileceğimize ilişkin riskli bir tarafı vardı. Ama projeye verdiğimiz önem ve katılımcılığa inanan zihniyetimiz nedeniyle bu riski göze aldık. Geldiğimiz noktadan memnunuz, buradaneolsun.com üzerinden yaptığımız eğilim yoklaması ile özel sektörde bir rekora imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bize değerli katkılarıyla yol gösteren tüm katılımcılara ayrıca teşekkür ediyoruz.


Katılımcılar arasında arzu edenleri projemizin lansman etkinliğine davet edeceğiz.  Ev alanlara da ankastre eşyalar, özel indirimler gibi ayrıca hediyelerimiz olacak. İnanıyoruz ki bu yolla sektöre Kurtköy’de çok efektif, çok şeffaf, yaşayanlarını da yatırım yapanlarını da mutlu eden bir projeyi hediye etmiş olacağız.  Ayrıca sosyal medya ve dijital platformların markalı projelerin interaktif iletişimine katkısını gösteren örnek bir deneyimi yaşatmış olacağız”



Erguvan İnşaat ın Kurtköy deki projesine 10 bin 620 kişiden katkı!


Katılımcılara Telefonla Yanıt Verdi


Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı yeni başlayacak projeyle ilgili de şu bilgiyi verdi:


“Çok özel bir lokasyonda ve Kurtköy’ün son büyük arazisinde yapacağımız yeni projemizde farklı bir şeyi yakalamayı amaç edindik. Aklımızda çok değişik mimarisi olan, çok kullanımlı ortak alanların olduğu değişik fikirler vardı ama biz çıkan genel talebe göre yön alacağız. Bazı şeylere kararımızı verdik bile. Projede Erguvan marka adımızı da ilk defa kullanacağımız için titizlikle ve iyi düşünmemiz gerekiyordu. Gelen formları ayrı ayrı değerlendirdik. Bazı formlara bizzat ben geri dönüş yapıp telefonda ayrı değerlendirmeler aldım. Teknopark yöneticileri, çalışanlarının rahat edebileceği 1+1 tipi daireleri talep ettiler. Oturma, yaşama amaçlı talep çok fazla olduğu için balkonlu konutlar özellikle tercih edildi...”


Yeni projenin A ve A plus gelir grubunu hedefleyeceğini anlatan Emre Maraşlı, küçük daire tiplerinin ağırlıklı olması halinde projede bağımsız birim sayısının maksimum 250 olacağını açıkladı.  Yeni yılla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Emre Maraşlı, 2015 yılında şirketin kendi rekorunu kırdığını, ölü sezon tabir edilen Temmuz ayında satışların yüzde 200 katlandığını belirtti. Maraşlı “Geçen yıl dört projedeki 240 daireden 170 ‘ini sattık. Kaldı ki bunlar butik projeler. 2016 yılında Harmandere’deki kapsamlı projemize ağırlık vereceğiz, bu projeyle ilgili bir sürprizimiz daha olacak” dedi.


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul Kurtköy'deki beşinci konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, önemli sonuçlar elde etti. Bilgi veren şirket ortağı Emre Maraşlı, Teknopark'a yalan arazide yapacakları 250 konutluk proje için 20 Ocak'a kadar 10 bin 620 kişinin katkıda bulunduğunu söyledi.


Bugün


Haber Yeni Yüzyıl gazetesinde şöyle yer aldı;


'Burada ne olsun' dedi 10 bin kişiden yanıt aldı!

Müşterilerinin isimden mimariye kadar her konudaki önerilerini alan Erguvan İnşaat, yeni projesini bu önerilere göre şekillendiriyor. Kurtköy'deki 5'inci konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoldaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat'ın Teknopark'a yakın arazide yapacağı projesine 20 Ocak 2016 tarihine kadar 10 bin 620 kişi buradaneolsun.com'a girerek katkıda bulundu. Böylece yaklaşık 250 konutluk projenin eğilim yoklamasına, konut sayısının 42 katı kadar katılım gerçekleşti. 

'Bir rekora imza attık' 

Konuyla ilgili açıklama yapan Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, şirketin internet sitesi üzerinden gerçekleştirdiği interaktif iletişimin farklılığıyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: "Bu yoklamanın sektörde tecrübesiz olarak algılanabileceğimize ilişkin riskli bir tarafı vardı. Ama projeye verdiğimiz önem ve katılımcılığa inanan zihniyetimiz nedeniyle bu riski göze aldık. Geldiğimiz noktadan memnunuz, buradaneolsun.com üzerinden yaptığımız eğilim yoldaması ile özel sektörde bir rekora imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bize değerli katkılarıyla yol gösteren tüm katılımcılara ayrıca teşekkür ediyoruz." 


Yeni Yüzyıl


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KURTKÖY'DE 5'inci konut projesini inşa etmeye hazırlanan Erguvan İnşaat, müşterilerinin yorumlarını aldı. Projeye 10 bin 620 kişi katkıda bulundu. 


Vatan



Geri Dön