23 / 04 / 2024

Erhan Çelik Otoparkta yeni çözüme katkı sağladı!

Erhan Çelik Otoparkta yeni çözüme katkı sağladı!

Türk mühendis ve işçilerinin geliştirdiği teknolojilerle dünya çapında otopark projelerini hayata geçiren Sanpark, televizyonculuğa ara veren Erhan Çelik’le yeni dönem için hedef büyüttü.



Dünyada otopark alanlarını genişletmek isteyen pek çok şirket son dönemde bir Türk firmasını yakın takibe almış durumda. Londra'nın Amerikan Büyükelçilik Binası ve ardından dünyanın konuştuğu gökyüzü havuzu projesini içinde bulunduran Embassy Garden's projesinin akıllı otopark inşaatını üstlenen bu firmanın adı Sanpark.


Konuyu Posta gazetesine taşıyan Hakan Çelik; Sanpark markası, araç liftleri ve kaldırma ekipmanlarında Türkiye'de lider ve dünyada 5 kıta üzerinde bilinen bir konumda bulunan 50 yıllık firmanın üretim tecrübesi ışığında otoparklar için ekonomik çözümleri oluşturmak üzere kolları sıvadığını belirtiyor.


Erhan Çelik ise medyadan tümüyle kopmadığını, otopark sorunu için yatırım yaptıklarını dile getirdi. Sanpark'ın müşteri grupları arasında, THY, TAV, Sinpaş, GAP İnşaat,Beyaz İnşaat, Medipol Hastaneleri, Güven Hastanesi, Kosifler Otomotiv, Çiftkurtlar, Darüşşafaka, Boğaziçi Üniversitesi, Yeditepe, İspark, İDO ve Budo da var.


Yeni Akit


Geri Dön