18 / 04 / 2024

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.



Yeni tesis ve teknolojik makine yatırımları ile üretim kapasitesini 2 katına çıkarmaya hazırlanan Erimtur Mermer, geçen yılki yüzde 20'lik büyümeyi bu yıl da gerçekleştirmeyi hedefliyor. Yaklaşık 2 bin metrekarelik alanda 4 kişilik ekiple üretim gerçekleştirdiklerini söyleyen Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti. Sanayi sitesi projesi tamamlandığında üretimin tamamını oraya taşıyacaklarını ifade eden Erim, "Halihazırdaki tesisi de yalnızca depo olarak kullanacağız. Günlük 250 metre mermer üretimiz var. Yeni tesisin devreye alınması ve makine parkurunun yenilenmesiyle kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız. Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi projesinin 2017'de tamamlanacağı öngörüsündeyiz" dedi. Öte yandan makine yatırımları da gerçekleştirdiklerinden bahseden Erim, "Geçen yıl 60 bin TL'lik makine ve depolama alanına yönelik yatırım yaptık. Profil makinesinde yarım profilden tam profile geçildi. Depolama alanında da marketing sistemi oluşturuldu. Bu yıl da teknolojiye yönelik 200 bin TL'lik yatırım planladık. 2015'te cirosal bazda yüzde 20 büyüme gerçekleştirdik. Bu yılsonuna kadar da yüzde 20 büyüme hedefliyoruz" diye konuştu.


Kuruluşu 1995 yılına dayanan Erimtur Mermer, inşaat malzemeleri satışı ile başladığı faaliyetini mermer sektöründe sürdürüyor. Firma, kesim yapılan mermeri müşteri talebine göre şekillendirip inşaat ve PVC perakende sektörlerine sunuyor.


Dünya


Geri Dön