19 / 03 / 2024

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe'nin ruhsatını aldı!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe'nin ruhsatını aldı!

Teknik Yapı, Kent Plus, Anka , Baysaş, Nuhoğlu, Selimoğlu-Pana Yapı'dan sonra Erkan İnşaat Fikirtepe projesi Pırlanta Göztepe bugün Çevre ve şehircilik bakanlığından yapı ruhsatını alan 7. firma oldu.




Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde bahar rüzgarı devam ediyor. Teknik Yapı, Kent Plus, Anka , Baysaş, Nuhoğlu, Selimoğlu-Pana Yapı derken en son bugün Fikirtepe'de 7. ruhsatı Erkan İnşaat almış oldu


Seri çalışması ile dikkatleri çeken Erkan İnşaat Fikirtepe'de bir ada ile anlaşmış ve fore kazık işlemlerini bitirerek hafriyat çalışmalarını devam ettirmekte. Erkan İnşaat takribi 6 ay gibi kısa bir sürede avan projesini onaylatıp yapı ruhsatını alması ile de rekor kırmış oldu.


Fikirtepe Haber'e konuşan Fikirtepeli arsa sahipleri kısa sürede alınan ruhsat sonrası ne dediler ..?


Çevre ve şehircilik bakanlığı başta olmak üzere İBB de doğru ve eksiksiz gelen projelerin süratle onaylandığına şahit olmuş olduk. Artık firmalar kendi hatalarından kaynaklanan gecikmeleri bakanlık ve İBB personeli üzerine atamayacak. Erkan İnşaat'ın kısa sürede tüm işlemlerini hallederek ruhsatını alması tüm Fikirtepe firmalarına örnek bizleri oyalayan firmalara da ders olmalıdır dediler.




Fikirtepe Haber




Geri Dön