19 / 03 / 2024

Erkan Yıldız kimdir?

Erkan Yıldız kimdir?

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yıldız kimdir? Erkan Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erkan Yıldız'ın biyografisi...



Erkan Yıldız kimdir?

Erkan Yıldız, 1976  Ankara  doğumlu olup,  lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Gayrimenkul sektöründe özellikle harita-kadastro, inşaat ve değerleme konularında yaklaşık 12 yıllık deneyime sahiptir. 


SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Lisansına sahip olan Erkan Yıldız, halen şirketin sorumlu ortaklarından olup, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kalite Güvence Sistemi Sorumlusu olarak görevlerini sürdürmektedir.


Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

"Ulusal ve uluslararası düzeyde gayrimenkul ve ilişkili her türlü değerleme ve danışmanlık hizmetini vermek üzere 2009 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır.


Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Seri VIII, No:35 sayılı ‘Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler İle Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkındaki Tebliğ’ çerçevesinde 08.02.2011 tarihinde listeye alınmıştır.


SPK lisanslı kurumumuz Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Ulusal ve uluslararası değerleme standartları çerçevesinde,  bağımsız ve tarafsız çalışmayı kendine ilke edinmiştir.

 

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. gayrimenkul sektöründeki yerel pazar ve piyasa bilgisini, hazırlamış olduğu raporlara azami ölçüde yansıtabilmeyi hedeflemektedir.

 

Bu amaçla şirketimiz, 2013 yılında tek merkezli bir yönetim anlayışından sıyrılarak, bulundukları coğrafi konumlardaki gayrimenkul sektörüne hâkim, konusunda uzman, SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslı, mesleki bilgi ve deneyime sahip olan şirket ortaklarının başında bulunduğu şubeler kurmayı hedeflemiş ve gerçekleştirmiştir. 

 

Amaçlanan bu yapı ile şirketimizin Genel Müdürlüğü İzmir’e taşınarak,  Ankara  ve Aydın İl’lerinde Şubeler açılmıştır.

 

Sorumluluklarının ve sektör içerisindeki rolünün bilincinde olan kurumsal yapımız, konusunda uzman kadro yapısıyla hizmet vermeyi prensip haline getirmiştir. 

 

Bu anlayışla şirketimizin kadrosu, SPK lisanslı gayrimenkul ve konut değerleme uzmanları, inşaat mühendisleri, mimar ve şehir plancıları, harita mühendisleri, makine mühendisleri, hukuk müşavirleri, mali müşavirler, tapu kadastro uzmanları ve teknik danışmanlardan oluşturulmuştur."


Halil Gürses kimdir?


Geri Dön