28 / 03 / 2024

Erkoç Şehircilik Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!


Erkoç Şehircilik Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi Hasan Koçak ve Ertuğruk Bacıoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Erkoç Şehircilik Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Koçak ve Ertuğruk Bacıoğlu ortaklığında  kuruldu. 


Erkoç Şehircilik Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Mevcut veya açılacak çöp sahalarının, hafriyat ve sanayi, atık döküm sahalarının ıslahı ye rehabilitasyonu konusunda projeler hazırlamak, tesisler kurmak ve işletmek,bu sahalarda atıkların geri kazanımı amacıyla faaliyette bulunmak. Her türlü evsel, endüstriyel, elektronik, hafriyat ve diğer atıkları; kaynağında ayrı ayrı veya birlikte toplamak, ayrıştırmak, aktarma istasyonları, ara depolama tesisleriyapmak ve bu tesisleri işletmek, atıkları geri kazanmak, zararsız hale getirilmesi ile ilgili olarak yakmak,düzenli depolamak ve her türlü bertaraf tesislerini kurmak, bertaraf edilme suresinde her türlü atık ve hurdalardan hammadde, yan mamul ye mamul üretimi, kompost gübre üretimi şeklinde yararlanmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Erkoç Şehircilik Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi Adres; Atakent Mah.Civanmert Sok. No.9/4 Ümraniye 



Geri Dön