26 / 04 / 2024

Erkut Time Kayseri projesi bu ay satışa çıkacak!

Erkut Time Kayseri projesi bu ay satışa çıkacak!

Firma: Erkut İnşaat

Proje: Erkut Time

Erkut Yeşil ve Erkut Center projelerinin satışları devam ederken, Kayserinin en prestijli projesi olarak planlanan Erkut TİME projesini inşa edecek olan firma 2016 Nisan ayı itibari ile satışlara başlayacak.



Erkut Yeşil ve Erkut Center projelerinin satışları devam ederken, Kayserinin en prestijli projesi olarak planlanan Erkut TİME projesini inşa edecek olan firma 2016 Nisan ayı itibari ile satışlara başlayacaktır.

2016 yılı Temmuz ayında teslimi tamamlanacak olan ERKUT SEMBOL projesi ile saygınlık yakalayan ERKUT İNŞAAT, Erkut Yeşil ve Erkut Center projelerini satışa çıkardı.


Kayseri Yeni Pervane bölgesinde en prestijli proje ERKUT YEŞİL

Erkut Yeşil Kayseri yeni Pervane bölgesinde Çevreyola yakın lokasyonda bulunan projemiz 56 daireden oluşacaktır.4+1 konut tipi seçkin tasarımı ile 2017 Mayıs ayında teslim edilecektir.

320 konutluk site şeklinde yaşam alanı

Erkut Center projesi 320 konut olup ,site şeklinde yaşam alanı sunmaktadır.2+1,4+1 ve 3+1 in çeşitli metrekare seçenekleri ile 7 bloktan oluşmaktadır. Proje tamamı 2020 yılında teslim edilecektir. İlk blokların teslimi 2017 Mayıs ayı olarak planlanmıştır.

Erkut Time proje yakında satışta 

Erkut Time projesi Kayseri’nin en prestijli lokasyonuna sahip olup 4+1 ve 5+1 in çeşitli metrekareli konut tip seçenekleri ile 2016 yılı içerisinde satışa sunulacaktır.

Erkut Sembol’ de son 12 daire 

Yeni Pervane bölgesinde kolay ulaşım imkanı ,kalite ve  prestiji bir arada sunulan Erkut Sembol Projemizde son 12 daire satışımız devam etmektedir.


Projeler hakkında detaylı bilgi için;

www.erkutinsaat.com 

4440138

 


projeye sor



Geri Dön