28 / 03 / 2024

Erman Gölet kimdir?

Erman Gölet kimdir?

İnşaat Mühendisi Erman Gölet, CHP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Erman Gölet kimdir? Erman Gölet, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erman Gölet...



Erman Gölet kimdir?

Erman Gölet, 1961 Eskişehir doğumludur. Erman Gölet, 1983 yılında Anadolu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1986 – 2000 yılları arasında İller Bankası’nda İnşaat Başmühendisliği görevinde bulundu. 1996 – 2010 yılları arasında, 14 yıl boyunca İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı görevini yürüttü. 


2000 – 2008 yılları arasında Odunpazarı Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Gölet, ayrıca Enerji-Sen kurulduğunda genel merkez yönetiliciliği görevinde de bulundu. Gölet halen İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi Danışma Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.


Gölet, şimdiye kadar mesleğiyle ilgili onlarca konferans, panel ve sempozyumun danışma, bilim ve düzenleme kurullarında da yer aldı. 2010 yılında CHP İl Başkanlığına seçilen Erman Gölet, iki dönem bu göreve seçildi. 


2013 yılı sonunda bu görevden istifa ederek CHP’de Odunpazarı Belediye Başkanı aday adayı oldu. 


Gölet, evli ve bir kız çocuk babası.





Geri Dön