25 / 04 / 2024

Eroğlu Florya Temmuz sonu satışta! Metrekaresi 5 bin 900 TL'ye!

Eroğlu Florya Temmuz sonu satışta! Metrekaresi 5 bin 900 TL'ye!

Eroğlu Yapı'nın Florya'da hayata geçireceği Florya Projesi'nde yer alan konutların metrekare birim fiyatları 5 bin 900 TL ile 7 bin 800 TL arasında değişecek. Butik bir proje olarak düşünülen Eroğlu Florya'da konutların satışlarının Temmuz sonu yapılması



Halkalı'da geçen sene başladığı İstanbul Lounge projesiyle gayrimenkul sektörüne giren Eroğlu Grubu'nun 35 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Yapı; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermeye devam ediyor.

Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştiren Eroğlu Yapı'nın gerçekleştirdiği ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşıyor.

2008'de açılan ve Holanda'lı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009'da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Yapı, 2010'da ise Oksizen Konakları'nın daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza attı. 2011 yılında İstanbul Lounge-2 ve Yenimoda Evleri projelerine başlayan Eroğlu Yapı 2011 yılında yaklaşık 2,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı hedefliyor.

Firma şimdi de Florya Projesi'yle gündemde. Florya Projesi, Temmuz sonu satışa çıkacak. Proje kapsamında verilen ilk bilgilere göre metrekare birim fiyatları 5 bin 900 TL ile 7 bin 800 TL arasında değişecek. Butik bir proje olarak düşünülen Eroğlu Florya'da 5 blokta toplam 230 konut yer alacak. Konutların tipleri de 1+1 ile 7+2 arasında farklılık gösterecek.

Projenin sosyal yaşam alanlarında yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş alanları, koşu alanları, futbol- basketbol- voleybol sahası, çocuk oyun alanı ve hobi alanları bulunuyor.

Florya, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bir semt.Küçükçekmece ilçesiyle komşu olan Florya'nın güney kısmı Marmara Denizi'ne sınır konumda.

444 37 97

http://www.erogluyapi.com.tr/

Kübra Genç/ Emlakkulisi.com


Geri Dön