19 / 04 / 2024

Eroğlu, Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nden ödülle döndü!

Eroğlu, Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nden ödülle döndü!

Eroğlu Gayrimenkul, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen gayrimenkul sektörünün liderlerinin bir araya geldiği Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi’nde ödül kazanan firmalar arasında yer aldı.



Eroğlu Holding 33 yıldır kumaştan konfeksiyona, perakendeden inşaata Türkiye’nin lokomotif sayılacak sektörlerinde sürekli büyüyen ve hızlanan bir ivmeyle faaliyet gösteriyor. Eroğlu Gayrimenkul ile holding, küresel bir oyuncu olarak yer aldıkları tekstilin yanı sıra 10. yılını doldurdukları gayrimenkul sektöründe 2015 yılında ulaştığı toplam 272 adet konut satışı ve 250 milyon TL ciro ile ödülün sahibi oldu.


Düzenlenen törende konuşan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, şunları ifade etti:

“Eroğlu Gayrimenkul olarak 10. yılımızı tamamladığımız sektörde ülkemize değer katacak projelerin içinde yer alarak, 2015 yılında elde ettiğimiz başarılı sonuçlarla bu değerli ödülü almaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Aldığımız ödüller bizi gururlandırmakla birlikte işimizi daha ileriye taşıma şevkini bize kazandırıyor.”


Gayrimenkul sektöründe önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları yatırımları hakkında konuşan Eroğlu: “Bugün geldiğimiz noktada uzun vadeli, stratejik düşünen ve geleceğe yönelik sahip olduğumuz vizyonumuzla pazarı yönlendiren bir oyuncu haline geldiğimizi her geçen gün biraz daha fazla gözlemliyoruz. Önümüzdeki dönemde de Türkiye’nin kalkınma, gelişme ve büyümesine katkıda bulunacağına inandığımız, topluma katma değer yaratacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.


Eroğlu Gayrimenkul’ün hedefinde 4 yeni proje

Bugüne kadar İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Oksizen Konutları, Florya Ekşinar Konakları, Harmony Towers, Platform Merter ve Yeni Moda Evleri projelerini tamamlayarak müşterilerine teslim eden Eroğlu Gayrimenkul’un en son projesi 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Skyland İstanbul. Proje rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden meydana geliyor.


Eroğlu Gayrimenkul, üçü İstanbul’da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Kartal, Basın Ekspres, Kağıthane ve güneydeki bir ilde yer alacak bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte Eroğlu Gayrimenkul’ün ulaşacağı toplam alan 2,5 milyon metrekarenin üzerinde olacak.


Geri Dön