28 / 03 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul projeleri Cityscape Global'da yoğun ilgi gördü!

Eroğlu Gayrimenkul projeleri Cityscape Global'da yoğun ilgi gördü!

Eroğlu Gayrimenkul 21 - 23 Eylül 2014 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi' nde gerçekleştirilen Cityscape Global' da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarıyla buluştu...



Eroğlu Gayrimenkul 21-23 Eylül 2014 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen Cityscape Global'da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarıyla buluştu. Fuarda yerini alan Eroğlu Gayrimenkul İstanbul Seyrantepe'deki Skyland İstanbul, Bursa'nın yeşil ilçelerinden Nilüfer'deki Harmony Towers ve İstanbul'daki Platform Merter Residences & Suites projelerini yabancılara tanıttı. Fuarda beklentilerinin üzerinde talep aldıklarını belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "En çok satışı Skyland İstanbul projemizde gerçekleştirdik. Türkiye'ye, bilhassa İstanbul'a Arap yatırımcılardan büyük bir talep var. Arap yatırımcılar İstanbul'u çok seviyorlar ve İstanbul'u artık sadece yatırım olarak görmüyor, oturum amaçlı konut alıyorlar. Biz geçen yıl da bu fuarda yer aldık; buradaki yatırımcılar projelerimizi biliyorlar. Bu yıl da karşılaştığımız ilgiden çok memnunuz. Mühim olan şirketlerin çok yüksek cirolar yakalaması değil, işin doğrusunun yapılması" dedi. 


YAPILACAK ÇOK İŞ VAR 

Fuarların yabancı yatırımcıları Türkiye'ye çekme konusunda etkili bir çalışma olduğunu belirten Eroğlu, "Projelerimize, gösterilen ilginin bir sebebi de bu. Bu tür fuarlar Türkiye'de de yapılıyor ancak henüz yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda yapacak daha çok işimiz var" dedi. 



Sabah 


Geri Dön