18 / 04 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul'den 2 yeni AVM, 4 yeni gayrimenkul projesi!

Eroğlu Gayrimenkul'den 2 yeni AVM, 4 yeni gayrimenkul projesi!

2017'de biri Edirne’de diğeri İstanbul Seyrantepe’de iki yeni AVM açmaya hazırlanan Eroğlu, ayrıca 4 yeni gayrimenkul projesi üzerinde çalışıyor. Bu projeler tamamlandığında Eroğlu 2,5 milyon metrekareye ulaşacak.



Kumaştan konfeksiyona, perakendeden gayrimenkule 33 yıldır Türkiye’nin lokomotif sektörlerine yatırımlarını sürdüren Eroğlu Holding, gayrimenkul projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Eroğlu’nun Seyrantepe’de yükselen prestij projesi Skyland İstanbul, şehrin en özel konseptli alışveriş merkezine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Eroğlu Gayrimenkul, 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği son projesi Skyland İstanbul’da rezidans ve ofislerin yanı sıra özel konseptli bir alışveriş merkezi açacak.


CAZİBE MERKEZİ OLACAK 

Skyland İstanbul’un özel konseptiyle gözbebeği projeleri olduğuna dikkat çeken Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu şunları ifade etti: “Bölgedeki nitelikli karma proje ihtiyacını ve Seyrantepe’nin şehrin yeni cazibe merkezi olacağını öngörmüştük. 2017’de tamamlanacak özel konseptli alışveriş merkezinin de fark yaratacağına ve tüketicilerden büyük ilgi göreceğine inanıyoruz. İstanbul’un yeni merkezlerinden biri haline gelen Seyrantepe, Skyland sayesinde daha da değer kazanacak.”


2,5 MİLYON METREKARE 

Tekstilden gelen estetik anlayışını gayrimenkul projelerine de yansıtan Eroğlu; bugüne kadar İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Oksizen Konutları, Florya Ekşinar Konakları, Harmony Towers, Platform Merter ve Yeni Moda Evleri projelerini müşterilerine teslim etti. Eroğlu Gayrimenkul, üçü İstanbul’da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde de çalışmalarına devam ediyor. Kartal, Basın Ekspres, Kağıthane ve güneydeki bir ilde yer alacak bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte Eroğlu Gayrimenkul’ün ulaşacağı toplam alan 2,5 milyon metrekarenin üzerinde olacak. 


Erasta Edirne’nin en büyük AVM’si olacak 

Eroğlu Holding’in 2017’de tamamlanacak diğer alışveriş merkezi projesi de Erasta Edirne. Eroğlu Holding, Erasta AVM’ler zincirine son halkayı da Edirne’de ekleyecek. 2017’de açılacak Erasta Edirne, Edirne’nin 120 mağazasıyla en büyük alışveriş merkezi olacak. Nurettin Eroğlu, “Erasta Edirne ile de şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişimine katkıda bulunacağız” dedi.  


40 ülkede 700’den fazla mağaza 

Eroğlu Holding kendi markaları Colin’s ve Loft dışında birçok dünya markasına da üretim yapıyor. Holdingin geçtiğimiz yıl 1 milyar 500 milyon dolar olarak gerçekleşen konsolide cirosunda tekstil şirketlerinin payının yüzde 80 olduğunu vurgulayan Nurettin Eroğlu, “Tekstildeki gururumuz Eroğlu Giyim’in yıllık üretimi 17 milyon adede ulaştı. Eroğlu Giyim firmamız Çorlu, Aksaray ve Mısır İsmaliye lokasyonlarındaki fabrikaları ile yurt içi ve yurtdışında birçok global markaya hizmet veriyor. Cirosunun yaklaşık yüzde 60’lık kısmı yurtdışında bulunan şirketlere ait olan Eroğlu Holding, şu anda dünya tekstil pazarında dikkat çekici bir paya sahip. Bugün yurtiçinde ve yurtdışında Türkiye dahil 40 ülkede toplam 700’ü aşkın mağaza ve 5 üretim tesisiyle faaliyet gösteriyoruz” dedi. Nurettin Eroğlu ayrıca holdingin önemli adımlarından birinin de Hollanda menşeli dünya moda devi Mexx satın alması olduğunu hatırlattı. 


Akşam


Geri Dön