28 / 03 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul’den Ramazan Bayramı’na özel 11 bin TL indirim!

Eroğlu Gayrimenkul’den Ramazan Bayramı’na özel 11 bin TL indirim!

Firma: Eroğlu

Eroğlu Gayrimenkul, 4 projesinde Ramazan Bayramı’na özel bir indirim fırsatı sunuyor. Bursa Harmony Towers, Lounge, Lounge 2 ve Platform Merter projelerinde geçerli olan kampanya ile 10-11 Ağustos 2013 tarihlerinde 11 bin TL’lik indirim uygulayacak...



Eroğlu Gayrimenkul, Ramazan Bayramı’na özel kampanya düzenledi. İstanbul’un önemli lokasyonlarından Merter’deki Platform Merter ile Küçükçekmece’deki Lounge ve Lounge 2, Bursa’da ise Harmony Towers projelerinden ev almak isteyenlere 11 bin TL’lik indirim fırsatı sunuyor. ‘11 Ayın Sultanına Özel 11 bin TL İndirim’ kampanyasından yararlanmak isteyenler 10-11 Ağustos 2013 tarihleri arasında 4 projeye ait satış ofislerini ziyaret edebilirler.



Küçükçekmece’nin yeni tatil köyü İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2


Eroğlu Gayrimenkul’ün İstanbul’un yükselen bölgelerinden Küçükçekmece’de yaşamın başladığı ve sosyal imkânları ile bölgede büyük ses getiren Lounge projesinde daireler 59 - 227 metrekare arasında değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine sahip olan Lounge, Küçükçekmece’da yeni bir hayata adım atmak isteyenlere 248 bin 500 TL ile 818 bin TL arasında değişen fiyatlarla sunuluyor.



Lounge 2’de ise daireler 54 m² -259 m² arasında değişirken 246 bin TL ile 736 bin TL arasında değişen fiyatlarla konut almak isteyenleri bekliyor. Küçükçekmece’nin tatil köyü olarak nitelendirilen Lounge ve Lounge 2 projeleri, bölgenin en büyük havuz ve sosyal tesisine sahip bulunuyor.


Bursa’da ulaşılabilir lüksün adresi: Harmony Towers


Eşsiz Uludağ manzarasına sahip katlı teras evleri, 23 ve 28 katlı kuleleri, alışveriş caddesi ile Bursa Harmony Towers, lüks yaşamın bütün şifrelerini içinde barındırıyor. 1+1’den 4+1’e kadar metrekarelerde daire seçenekleri bulunduran Harmony Towers 258 bin TL ile 735 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Huzurlu ve güvenli iş ve yaşam alanlarının yanı sıra göz alıcı mimarisi, her daire sahibine sunulan doğal yeşil alanları, tüm daire balkonlarında sunulan doğal çim bahçeleri ve futbol sahası büyüklüğünde peyzaj bitki avlusu ile Harmony Towers, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.


Platform Merter’de deniz manzaralı son rezidanslar


Bünyesinde Türkiye’nin ilk toptan tekstil ticaret merkezini de barındıran, teslimatların devam ettiği Platform Merter’de ise son kalan rezidanslar, 102 m2’den 231 m2’ye 1+1’den 4,5+1’e kadar farklı seçeneklerle sunuluyor. Projede rezidanslar 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Platform Merter, Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbul’un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumunun yanı sıra büyük metrekareli rezidansları ile geniş ailelere hitap ediyor. Deniz manzaralı, sosyal olanakları ve kolay ulaşımı ile geleceğin Merter’ini inşa eden  Eroğlu  Gayrimenkul Platform Merter, hemen teslim ediliyor.


Telefon: 444 37 97

Web: www.eroglu.com


Geri Dön