26 / 04 / 2024

Eroğlu Giyim Aksaray fabrikası faaliyete geçti!

Eroğlu Giyim Aksaray fabrikası faaliyete geçti!

Eroğlu Giyim Aksaray, kendi alanında bölgenin en büyük istihdam sağlayan üretim tesisi olarak faaliyete geçti...





Eroğlu Giyim'in Aksaray'da 30.000 m2 arsa içerisinde 15.000 m2'lik kapalı alana sahip yeni fabrikası, kesim, dikim, yıkama ve ütü paketleme gibi bölümleri içeriyor. Yeni yatırımla birlikte entegre bir tesis haline gelen tesis, bugüne dek dikim faaliyetleri konusunda 450 çalışanı ile 8.500 adet/günlük üretim hacmiyle Eroğlu Giyim'e destek vermekteydi.


1 Nisan 2013 tarihinde üretime başlayan Eroğlu Giyim Aksaray Fabrikası, 635 çalışanı ile 8.500 adet/günlük üretim gerçekleştiriyor. Çalışan sayısını 1300 kişiye, üretim kapasitesini de günlük 12.000 adete çıkarmayı hedefleyen Eroğlu Giyim Aksaray, kendi alanında bölgenin en büyük istihdam sağlayan üretim tesisi konumunda olacak.


İŞKUR işbirliği ile devam eden proje kapsamında 120 kursiyeri bünyesine alarak meslek edinmelerine destek olan ve iş imkanı sağlayan Eroğlu Giyim, pozitif ayrımcılık uygulayarak istihdamda kadınlara öncelik tanıyor ve kasınların sosyoekonomik özgürlüklerini kazanmaları için fırsat sunuyor.


Her geçen gün artan iş hacmi ile dünyanın önde gelen tekstil şirketleri arasındaki yerini sağlamlaştıran Eroğlu Giyim, Aksaray'da tamamlanan yeni üretim tesisi ile sürdürülebilir büyüme

konusunda önemli bir adım daha attı.


Eroğlu Haber


Geri Dön