19 / 04 / 2024

Eroğlu Holding üniversitelerle işbirliği yapıyor!

Eroğlu Holding üniversitelerle işbirliği yapıyor!

Eroğlu Holding İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü, Eroğlu Holding çalışanlarının ve yakınlarının, üniversite, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini özel koşullarla gerçekleştirmeleri için çeşitli üniversitelerle işbirliği anlaşmaları yapıyor...




Eroğlu Holding İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü, Eroğlu Holding çalışanlarının ve yakınlarının, üniversite, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini özel koşullarla gerçekleştirmeleri için çeşitli üniversitelerle işbirliği anlaşmaları yapıyor.


Bahçeşehir Üniversitesi tarafından Kampüsüm İşyerim sloganıyla sunu­lan plan çerçevesinde bir protokol im­zalayan Eroğlu Holding, yüksek lisans ve doktora eğitimi alacak çalışanları­na %25 indirim olanağı sağladı, eği­tim ve iş hayatını bütünleştirmeyi he­defleyen çalışma kapsamında Bahçe­şehir Üniversitesi öğrencileri de Eroğlu Holding'de 6 ila 9 ay arasında staj yap­ma imkanı bulacaklar. Protokol ayrıca üniversite bünyesindeki sınıf ve konfe­rans salonları ile teras ve kafelerin çe­şitli organizasyonlar için özel koşullar­la kullanımını da öngörüyor.


Eroğlu Holding insan Kaynakları Koordinatörü Ergin ilyaz Kınay ile Galatasaray Üniversitesi Rektörü Ethem Tolga ve Rektör Yardımcısı Ertuğrul Karsak arasında yapılan görüş­meler neticesinde Galatasaray Üniversitesi 3. ve 4. sınıf öğrencileri Eroğlu Holding'te staj yaparak çalışma hayatı­na hazırlanacak ve kurum bünyesinde kariyer yapma im­kanı bulabilecek. Eroğlu Holding çalışanlarının Galata­saray Üniversitesi eğitim olanaklarından indirimli olarak faydalanması için görüşmeler ise devam ediyor.


SIRA DEVLET ÜNİVERSİTELERİNDE

İstanbul'un önde gelen özel üniversiteleri ile yapılan iş- birliklerine ek olarak İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Uludağ Üniversi­tesi ile yapılacak işbirlikleri için görüşmeler devam ediyor.

Eroğlu Haber


Geri Dön