29 / 03 / 2024

Eroğlu İnşaat ve Pekcan Havuz'dan işbirliği!

Eroğlu İnşaat ve Pekcan Havuz'dan işbirliği!

Pekcan Havuz, İzmir'de örnek gösterilen projelere imza atan Eroğlu İnşaat'ın tamamladığı Mimoza Kent Sitesinde, 2'si yüzme, 2'si süs olmak üzere; toplam 4 havuzun yapımını başarıyla bitirdi.



Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe hizmetler sunan Pekcan Havuz,  İzmir  ve Ege Bölgesi'ndeki başarılı uygulamalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 


Pekcan Havuz, İzmir'de örnek gösterilen projelere imza atan Eroğlu İnşaat'ın  tamamladığı Mimoza Kent Sitesinde, 2si yüzme, 2'si süs olmak üzere; toplam 4 havuzun yapımını başarıyla bitirdi; yine Eroğlu İnşaat'ın iştiraki Tuval Yapının Manisa'da sürdürdüğü Manisa Modern projesi için de çalışmalara başladı. 


Nezih ortam Eroğlu İnşaat'ın,9,5 dönüm üzerine 30 milyon TL.'lik yatırımla kurduğu Mimoza Kent Sitesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan 138 adet daire bulunduğunu kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Eroğlu, projeyi 18 ayda gerçekleştirdiklerini ve site sakinlerine nezih ve huzurlu bir atmosferde yaşam sunduklarını söyledi. 


Site içinde fitness salonu, yüzme havuzları, 24 saat güvenlik, çocuk oyun parkı, kapalı yeraltı otoparkı ve daha pekçok olanak yarattıklarını dile getiren Eroğlu, projenin çevre ve peyzaj düzenlemesiyle dikkat çektiğini ve beğeni topladığını vurguladı. 


Pekcan Havuz Genel Müdürü Alp Pekcan ise sektörde 20 yılı geride bıraktıklarını, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki projelerde tercih edildiklerini söyledi. 


Mimoza Kent'te özel bir havuz uygulaması gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Pekcan, "Sitedeki 2 havuzun toplam alanı yaklaşık 500 metrekare. Projenin mimari kopseptine uygun bir tasarım hazırladık. 


2 yetişkin ve çocuk havuzunun yanı sıra; kesme taş işlemeli, yüksek debili çörten şelaleleriyle projeyi zenginleştirdik. Eroğlu İnşaat'ın yeni projelerinde de çözüm ortaklığını sürdüreceğiz" ifadesini kullandı. 


Yeni Ekonomi


Geri Dön