28 / 03 / 2024

Eroğlu ve Ayvacı Ailesi Akkom Gayrimenkulde birleşti!

Eroğlu ve Ayvacı Ailesi Akkom Gayrimenkulde birleşti!

Eroğlu ve Ayvacı Ailesi Akkom Gayrimenkul’de birleşti!İstanbul Lounge’un yapımcı firması olan Eroğlu Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Akkom Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık AŞ ismi ile yeni bir şirketinde başk



Eylül ayı sonunda lansmanı yapılan İstanbul Lounge’un yapımcı firması Eroğlu Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Akkom Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık AŞ ismi ile yeni bir şirketin daha yönetim kurulu başkanlığını üstlendi.
Adres olarak Yeni Mahalle Kennedy Caddesi N 200 Bakırköy gösterilen şirkette Eroğlu Ailesinin yanı sıra Ayvacı Ailesi’den iki isim yer aldı. Yönetim kurulunda Ömer Faruk Ayvacı başkan yardımcısı, İlyas Ayvacı ve Yavuz Eroğlu ise yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Ana sözleşmesinin imzalanması ve İstanbul Ticaret Odası’na kaydı 26 Ekim 2010 tarihinde yapılan şirketin sermayesi 120 bin TL olarak kayıtlara geçti. Gayrimenkul hizmetleri yapmak üzere faaliyete geçen şirket, gayrimenkulün yönetimi, yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul danışmanlığı ve emlak komisyonculuğu ile iştigal edecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön