28 / 03 / 2024

Eroğlu Yapı, Sarıyer'de 40 villa inşa edecek!

Eroğlu Yapı, Sarıyer'de 40 villa inşa edecek!

Eroğlu Yapı, Sarıyer Çayırbaşı'ndaki Oksizen Konakları'nda içinde zen bahçeleri olan 40 villa inşa edecek...



Projedeki fiyatlar 670 bin ile 890 bin dolar arasında...

Şehrin merkezindeki projeler mimarileri ve yükseklikleri ile birbiriyle yarışırken Eroğlu Yapı, Sarıyer'in merkezinde 'oksizen' içinde bir yaşam projesine başladı. Maslak ve Anadolu Yakası'na kolay ulaşım imkanı sağlayan bölgede yer alan Oksizen Konakları projesi bir yandan şehrin içinde diğer yandan da yeşile komşu bir proje vaad ediyor.

Ev sahipleri 'zen' olacak
3. Köprü güzergahına da 5 dakikalık mesafede konumlanan projede Sarıyer Çayırbaşı tünelinin hemen yanında Boğaz'a ise 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. 20 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu proje içine 40 konak yer alacak. Büyüklükleri 222 metrekareden başlayan 4+1 ile 287 metrekarelik 5+1 konaklardan oluşan projede zen bahçesi, tenis kortu, basketbol sahası, koşu ve yürüyüş alanları ile açık ve kapalı havuzlar, fitness center gibi imkanlar yer alacak.

670 bin-890 bin dolar arasında
222 metrekarelik 4+1 teraslı dubleks konutlar 670 bin dolar, 287 metrekare 5+1 bahçe dubleks konutlarının ise 890 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

120 aya vade yapılabiliyor
Ödeme kolaylıkları da sunulan projede teslim tarihine kadar 2009 fiyatları geçerli olacak. Ayrıca 120 aya varan vade imkanları da sağlanacak. Bahçe dubleksleri ve teras dubleksli alternatiflerin de yer alacağı projede ev sahiplerinin kullanabileceği özel bahçeler de yer alacak. Projede her daireye iki otomobillik otopark alanı düşecek.
Sabah Emlak

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Colin's'in sahibi Eroğlu Grubu Sarıyer'de 40 konak inşa ediyor

COLIN'S markasının sahibi olan ve son olarak Vakko'nun Merter'deki eski fabrika binasının üzerine yapmayı planladığı alışveriş merkezi (AVM) yatırımından vazgeçerek rotayı 'otel'e çeviren Eroğlu Grubu, 2008 yılında 32 bin metrekare kiralanabilir alanla Trakya bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olan Tekira AVM ile Akkom Ofis Park projelerinin ardından Sarıyer'in merkezinde Oksizen Konakları adında yeni bir projenin satışlarına başladı. Sarıyer Çayırbaşı tünelinin hemen yanında ve Boğaz'a 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan 20 bin metrekarelik arazide inşa edilen Oksizen Konakları, 40 adet lüks konuttan oluşuyor.

Dubleksler özel bahçeli

Yeşillik içerisinde bir vadide konumlanan, doğayla uyumlu mimari dokusuyla dikkat çeken konaklarda 287 metrekare 5+1 ve 222 metrekare 4+1 büyüklüğünde iki farklı yaşam seçeneği bulunuyor. Projeyi tercih eden sakinler; Zen Bahçesi'nin yanı sıra tenis kortu, basketbol sahası, koşu ve yürüyüş alanları, açık ve kapalı havuzlar, fitness center, Cafe Oksizen gibi pek çok sosyal imkandan da faydalanabiliyor. Oksizen Konakları'nın dikkat çeken özelliklerinden biri, dubleks sahiplerine sunulan özel bahçeler... Projede bahçe dublekslerinin yanı sıra teras dublekslerinin de özel bahçeleri bulunacak. Projede ayrıca her daireye ait 2 adet kapalı otopark yer alıyor. 222 m2 4+1 teras dublekslerin 670 bin dolar, 287 m2 5+1 bahçe dublekslerin ise 890 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede peşin ödemeye yüzde 10 indirim, 120 aya kadar vade imkanı da bulunuyor.
Vatan/Nihal Yuvacan


Geri Dön