26 / 04 / 2024

Eroğlu Yapı'dan, Platform Merter'de 3,6 milyon TL'ye penthouse!

Eroğlu Yapı'dan, Platform Merter'de 3,6 milyon TL'ye penthouse!

Merter'de eski Vakko arazisi üzerinde Eroğlu Yapı ve Doğa Şehircilik'in inşa ettiği Platform Merter görücüye çıktı. Platform Fashion Park'la moda merkezi olmaya aday projede daire fiyatları 371 bin TL ile 3 milyon 640 bin TL arasında değişiyor



 

Eroğlu Yapı ve Doğa Şehircilik'in Merter'de eski Vakko arazisi üzerine yapacağı ve merakla beklenen proje görücüye çıktı. İsmi, Platform Merter olarak belirlenen karma projede rezidans, suit, ofis, wellness&SPA bölümlerinin yanı sıra İstanbul'un yeni moda ve ticaret merkezi olmaya aday Platform Fashion Park da yer alacak. 16 katlı Platform Rezidans bloğu, 17 katlı Platform Suites bloğu, 23 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Platform Fashion Park ve 3 bin metrekarelşik özel Plaform Ofis alanından oluşan Platform Merter Projesi DB Mimarlık-Bünyamin Derman imzasını taşıyor. Merter Platform projesi Eroğlu İnşaat ve Doğa Şehircilik'in ortak olduğu Akkom tarafından 56 milyon dolara satın alınan 40 dönümlük eski Vakko arazisi üzerinde yükseliyor. Arsa dahil, 224 milyon lira yatırım maliyeti ile hayata geçirilen Platform Merter'de ön taleplerin toplanmasına başlanırken, projenin lansmanının ise Eylül 2011'de yapılması planlanıyor. Platform Merter'deki rezidansların Mayıs 2013'te teslim edilmesi hedeflenirken, Avrupa'nın tek "moda ve ticaret" temalı Platform Fashion Park'ı ise, daha öncesinde, Eylül 2012'de kapılarını açacak.

MODA'NIN MERKEZİ OLACAK

Merter Platform'un Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer, Platform Merter'in tekstil sektörünün iş hacmini genişletebileceği ve ihracatı artırabileceği modern yüzü olacağını ifade etti. 3 kattan oluşan moda ve ticaret merkezi ile 23 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Platform Merter Fashion Park'ın geniş showroom mekn çözümleri ve ferah alanları ile tekstil markalarının dünyaya açılacak vitrini olarak tasarlandığını anlatan Kızılsencer, "Platform Fashion Park'ta her türlü ihtiyaca yönelik tiplerde kurgulanmış tam 110 mağaza yer alıyor. Platform Merter, yüksek tavanlar, geniş kapılar, büyük vitrinler, doğru ışıklandırma, nitelikli malzemeler ile ferah ve kullanışlı bir ortam sunuyor" dedi.

PLATFORM SUİTES'DE 5 YILDIZLI OTEL HİZMETİ

Merter Platform içinde yer alan 16 katlı Platform Rezidans bloğunda 1+1'den 5+1 penthouse'a kadar daire ve teras evler yer alıyor. Tüm dairelerin kat bahçelerine sahip olduğu Platform Residence'ta en düşük daire fiyatı 371 bin TL ile 75.70 metrekarelik 1+1 daire iken, en yüksek fiyatlı daireyi ise 3 milyon 640 bin TL ile 500 metrekarelik 5+1 penthouse oluşturuyor. Platform Merter Rezidans'ta kapalı otopark hizmetinden Wellness ve SPA Merkezi ile açık/kapalı havuza kadar geniş sosyal imkanlar sunuluyor. Platform Merter Suites bölümünde 5 yıldızlı otel hizmeti verilmesinin hedeflendiğini belirterek, "Platform Merter Suites özel geliştirilen yiyecek/ içecek, temizlik servisleri başta olmak üzere titizlikle kurgulanmış "concierge" hizmetini evinize taşıyarak lüksü yeniden tanımlıyor. Ayrıca, Platform Merter Suiteskonaklama yapılmayan dönemlerde daire sahipleri adına kiralama yapılabilecek, 24 resepsiyonu hizmeti verilecek" dedi.

ARSAYI 56 MİLYON $'A ALMIŞTI

Eroğlu İnşaat ve Doğa Şehircilik'in ortak olduğu Akkom, Merter Platform projesinin yapıldığı 40 dönümlük eski Vakko arazisini Cem Hakko'dan 2007'de 56 milyon dolara satın almıştı.

SABAH

 


Geri Dön