19 / 04 / 2024

Erol Altan: Mari Rezidans Kağıthane'ye artı değer katacak!

Erol Altan: Mari Rezidans Kağıthane'ye artı değer katacak!

Kağıthane'de. Bu nedenle de İstanbul'un Avrupa yakasının en önemli yerlerine çok yakın. Ayrıca projenin özgün mimarisi, blokların çevresinin açık olması, kapanamaz bir manzara sunması da çok önemli...



YEŞİLDAĞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, Mari Rezidans projesinin Kağıthane'ye artı değer katacağını düşünüyor. Mari projenizin diğer projelerden farkı nedir? 


Lokasyonu ve fiyatı olarak özetleyebilirim. Mari şehrin merkezinde; Kağıthane'de. Bu nedenle de İstanbul'un Avrupa yakasının en önemli yerlerine çok yakın. Ayrıca projenin özgün mimarisi, blokların çevresinin açık olması, kapanamaz bir manzara sunması da çok önemli. 


Mari Rezidans'ta fiyatlar nasıl? 


Mari Rezidans toplam 2 bloktan oluşan, 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde toplam 137 adet daireden oluşan aile konseptli bir projedir. 75 adet brüt 100 m2'lik 2+1 daire, 15 adet 105 m2'lik 2+1 daire ve 47 adet 115 m2 ile 135 m2 büyüklüğünde 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Mari Rezidans Projesi'nde fiyatlar 390 bin TL ile 741 bin TL arasında değişiyor. 


Sektörünüzü kısaca değerlendirebilir misiniz? 


2000'li yıllardan bu yana nitelik ve çeşit olarak çok değişen ve gelişen inşaat sektörü ülkemizin lokomotifi konumundadır. Yapılan konut sayısında fazlalık gözükmekle beraber site içerisinde ve şehir merkezi uzun yıllar talep görmeye devam edecek gibi durmaktadır. Yeşildağ İnşaat olarak 2014 yılının daha iyi olacağını düşünmekteyiz. 


Yeni başlayacak projeniz var mı? 


Yeşildağ inşaatın Mari Rezidans'dan başka inşaatı devam eden 2 ayrı ofis ve 2 ayrı konut projesi daha var. 


Yine ada bazlı tasarlanan biri Kağıthane ilçesi Gürsel Mahallesi'nde, diğeri Talatpaşa mahallesinde iki ayrı rezidans projesinin de inşaatına başlıyoruz. 


Taraf Gazetesi 


Geri Dön