25 / 04 / 2024

ERPA ve Hatipoğlu Mağazaları Asyapark AVM'yi yeniledi!

ERPA ve Hatipoğlu Mağazaları Asyapark AVM'yi yeniledi!

ERPA Mağazaları ve Hatipoglu Market zincirleri; Ümraniye Dudullu'daki Asyapark AVM'de 'Yerli AVM' konseptine imza attılar



Asyapark AVM'yi baştan aşağıya yenileyen ve 35 milyon dolarlık işbirliği anlaşmasına im¬za atan ERPA ve Hatipoglu, diğer AVM'lerdeki yüksek fiyatların yerine Asyapark AVM'de fiyatların en ucuz olacağını ifade etti.

ERPA Mağazaları; Fatih, Esenler ve Kağıthane-Gültepe'nin ardından Ümraniye'de farklı bir konseptle tüketiciyle buluşuyor. ERPA, Hatipoglu Marketleri ile yaptığı işbirliği çerçevesinde AVM sistemine yeni bir anlayış getirmeyi planlıyor.

26 şubesiyle yerli market zincirinin güçlü simlerinden olan Hatipoglu Marketleri ile ERPA Alışveriş Mağazaları; Ümraniye Dudullu'daki Asyapark AVM'de yaptığı güçbirliği çerçevesinde 5 milyon dolarlık işbirliği anlaşmasına imza attı. 35 milyon dolarlık bu proje, 35 bin metrekare kapalı alanı olan 3 katlı kapalı otoparkı ve 4 kat işyerleri bulunan Ümraniye Dudullu'nun merkezindeki Asyapark AVM'yi tamamen değiştirecek ve Dudullu'ya yeni bir heyecan katacak. ERPA-Hatipoğlu işbirliği Türkiye'deki yabancı sermayeli işletmecilerin çoğunluğunu oluşturduğu AVM ve mağazacılık anlayışı yerine yerli ve milli sermayeyi temsil eden bir anlayışla yola çıkacak. Varılan işbirliğini Vakit'e değerlendiren ERPA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin erdem Ede ve Grup Hatipoglu Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün, bu ortaklığın Türkiye'de AVM sistemine yeni bir anlayış, yeni bir soluk getireceğini ifade ettiler.

EDE: ASYAPARK, AVM SEKTÖRÜNE YENİLİK GETİRECEK

ERPA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erdem Ede, yeni projeleriyle ilgili şunları söyledi: Bu projemizle Türkiye'de AVM konseptinde birçok ilke imza atacağız ve yenilikler getireceğiz. Asyapark, AVM uygulaması ve kültürünü sektör mağazacılıkla birleştirerek insanlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için uğrayacağı 'belirli bir adres' olacak. Bu adres, içinde gıda ihtiyaçları emsallerinden ucuza karşılayabileceği bir gıda marketi olan Hatipoglu ve bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verebilecek fiyatta kaliteli tekstil ürünleri satan tekstil mağazaları, mobilya beyaz eşya ve birçok sektörü içinde barındıracak. Burada anlatmak istediğim şu, bilinen kaliteli mobilya markalarından birçoğu kendi mağazalannı açarak kaliteli ve oldukça ucuz fiyatla bölgedeki mobilya çarşı ve mağazalarının altındaki fiyatlarla bölge halkının taleplerine cevap verecekler. Aynı şekilde beyaz eşya firmaları kendi mağazalarını açarak bölgedeki spot mağazalarında bile altında garantili ve ucuz ürünleri ile halkımıza cevap verecekler.

"ASYAPARK AVM'DE HER HAFTA KAMPANYA OLACAK"

Asyapark'ta devamlı olarak kampanyaların olacağını ifade eden Ede, "Her hafta Asyapark'ta kampanyalar yapılacak ve elektronik ürünler kampanyalı fiyatlarla çok ucuza satılacak. Her AVM'de olan çocuk oyun alanları da Asyapark'ta bulunacak, aileler çocuklarını oyun alanlarında eğlendirecek ve alışverişlerini de rahatlıkla yapacak. Ramazan ayından sonrada Asyapark'a sinema salonları yapacağız" şeklinde konuştu.

"MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI AVM"

Grup Hatipoglu Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün de, Asyapark'ı Türkiye'nin en ucuz AVM'si yapacaklarını ifade etti. Her markada her ürünün Türkiye'de en ucuz olarak sadece Asyapark AVM'de satılacağını belirten Aygün, Asyapark AVM'de aynı zamanda milli ve manevi değerleri esas alarak kültür kodla¬rımıza uyun etkinlikler yapılacağını söyledi. Aygün, "11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında Asyapark AVM'de tiyatro, animasyon, imza günleri ve konferanslar düzenlenecek. Bu anlamda Asyapark emsalleri içerisinde milletimizin milli ve manevi değerlerine bağlı ve bu değerlere saygı gösteren bir kuruluş olacak" dedi.
Vakit


Geri Dön