19 / 04 / 2024

Ersa İnşaat Samsun Towers ne zaman teslim?

Ersa İnşaat Samsun Towers ne zaman teslim?

Firma: Ersa İnşaat

Proje: Samsun Towers

Esenyurt'ta inşa edilen Ersa İnşaat Samsun Towers ne zaman teslim? sorusunun yanıtı ve detaylı bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor.




 Ersa İnşaat imzası ile yükselen  Samsun Towers  projesi İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor.  1.550 adet daireden oluşan  Ersa İnşaat  Samsun Towers ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 5 kule halinde tasarlanan Ersa İnşaat Samsun Towers kuleleri 33 kat olarak yükseliyor. 


Ersa İnşaat Samsun Towers projesinin dairelerinde alan büyüklüğü 43 metrekareden başlayıp, 103 metrekareye kadar yükseliyor. 



Ersa İnşaat Samsun Towers daire fiyatları: 


Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Ersa İnşaat Samsun Towers projesinin daire fiyatlarını 0212 596 00 66 numarasını arayarak öğrenebilirsiniz. 


Ersa İnşaat Samsun Towers ödeme planı: 


 60 aya kadar vade farksız bir şekilde taksitlendirmenin yapıldığı Ersa İnşaat Samsun Towers ödeme 'lerine göre banka kredisi kullanılabiliyor. 



Ersa İnşaat Samsun Towers ne zaman teslim? 


 Ersa İnşaat Samsun Towers ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak projede yer alan daireler sahiplerine 2014 yılında teslim edilecek. 


Ersa İnşaat Samsun Towers 'de çocuk yüzme havuzu, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yürüyüş ve koşu alanları, güneşlenme terasları, kapalı otopark, mini futbol sahası ve tenis kortu gibi olanaklar mevcut. 



Ersa İnşaat Samsun Towers iletişim:


Ersa İnşaat Samsun Towers adres : Talatpasa mh. Fatih Sultan Mehmet cd.1048 sk no: 25 Esenyurt/ ISTANBUL 



Telefon: 0 212 596 00 66

Web Adresi: www.samsuntowers.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön